Cine a fost cea mai mare admiratoare a lui Hitler, pe care dictatorul o numea „un specimen perfect de femeie ariană“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unity Valkyrie Mitford a studiat nazismul pentru a ajunge aprope de Hitler FOTO Profimedia
Unity Valkyrie Mitford a studiat nazismul pentru a ajunge aprope de Hitler FOTO Profimedia

S-a scris mult despre povestea de dragoste dintre Adolf Hitler şi Eva Braun şi, în afară de Eva, nu multe femei au îndrăznit să îl iubească pe dictator. Se spune despre el că era de neînţeles, chiar şi în amor. Totuşi, o tânără nobilă din Marea Britanie l-a iubit mult timp în secret şi a făcut tot ce i-a stat în putere ca să fie aproape de el.

Unity Valkyrie Mitford s-a îndrăgostit de Adolf Hitler de la o vârstă fragedă. Deşi s-a născut la Londra, într-o familie aristocrată, şi era înrudită cu Winston Churchill, ea era o fascistă îndrăgostită sincer de Adolf Hitler. Şi a fost dispusă să facă orice pentru a atrage atenţia dictatorului. A studiat mult timp nazismul de dragul lui, iar la maturitate, a reuşit să fie descrisă de serviciile secrete britanice drept: „femeia mai nazistă decât naziştii‟. 

Născută într-o familie numeroasă, de aristocraţi, viaţa ei a fost definită drept o luptă constantă pentru a se distinge de cei şase fraţi ai săi. Era invidioasă pe surorile sale pentru că erau mai inteligente şi mai frumoase.

Află aici povestea tinerei pe care Hitler însuşi o descria drept: „un specimen perfect de femeie ariană‟.

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite