Charlotte Rampling, Israel Galván, Denis O'Hare, Helmut Stürmer, în Gala Celebrităţilor a Festivalului de Teatru de la Sibiu FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Charlotte Rampling Foto Shutterstock
Charlotte Rampling Foto Shutterstock

La Gala Celebrităţilor a Festivalului de Teatru de la Sibiu din 27 august vor fi prezenţi Charlotte Rampling, Israel Galván, Denis O'Hare, Helmut Stürmer, alături de alte oficialităţi locale şi naţionale, diplomaţi, invitaţi speciali. Actriţa Ana Ularu va primi Premiul „Virgil Flonda”, iar regizorul Bobi Pricop, Premiul „Iulian Vişa”, cu acelaşi prilej. Evenimentul va fi înregistrat şi transmis ulterior de Televiziunea Română.

Gala Celebrităţilor, un eveniment de recunoaştere şi de celebrare a contribuţiei pe care personalităţile distinse cu stea pe Aleea Celebrităţilor din Sibiu şi-au adus-o la îmbogăţirea artei şi a culturii universale, se va desfăşura la ora 19.00, la Sala Thalia din Sibiu.

Evenimentul este deschis şi pentru publicul larg, iar biletele sunt puse în vânzare pe www.sibfest.ro şi la Agenţia Teatrală din Sibiu.

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu distinge cu stele pe Aleea Celebrităţilor următoarele personalităţi: Denis O'Hare (2020), Jan Lauwers (2020), Israel Galván (2021), Akram Khan (2021), Helmut Stürmer (2021), Charlotte Rampling (2021), Yoshi Oida (2021).

image

Ceremonia de acordare a stelelor va avea loc în aceeaşi zi, 27 august, ora 18.00, pe Aleea Celebrităţilor din Parcul Cetăţii. Aleea Celebrităţilor este o structură asociată a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, gândită ca un loc permanent de recunoaştere a contribuţiilor pe care personalităţi marcante ale culturii şi ale artei au adus-o la îmbogăţirea patrimoniului universal şi numără anul acesta 50 de stele.

image

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu se desfăşoară în perioada 20-29 august 2021, cu tema „Construim speranţa împreună” şi are o triplă dimensiune – fizică, hibridă şi online.

image

Accesul la evenimentele organizate în spaţii închise se face în baza unui document de identitate, precum şi a prezentării unuia dintre următoarele documente:

- dovadă oficială care atestă vaccinarea anti SARS-COV2 (minim 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare),
- dovadă oficială a unui test PCR negativ - efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea evenimentului,
- dovadă a rezultatului negativ certificat de o unitate medicală a unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înainte de începerea evenimentului,
- dovadă medicală a faptului că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-COV-2.

Pentru accesul în săli, organizatorii vor pune la dispoziţia spectatorilor brăţări care să faciliteze triajul epidemiologic rapid. Acestea se vor putea ridica din următoarele puncte: Parcarea Pieţei Teatrului, Parcul Astra, Fabrica de Cultură IACM Construcţii SA – UniCredit.

Purtarea măştii de protecţie în săli este obligatorie, iar accesul se face cu respectarea unei distanţe de minim 1,5 metri şi cu dezinfectarea mâinilor în punctele special amenajate.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite