Angela Gheorghiu, invitată să cânte la Kremlin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angela Gheorghiu a fost invitată să susţină un concert extraordinar la Kremlin, pe 16 decembrie, celebra soprană invitându-l la rândul ei pe tânărul tenor român Bogdan Mihai, cu care va împărţi scena.

Concertul va avea loc la Palatul Kremlin, al cărui auditoriu are o capacitate de până la 6.000 de locuri, fiind cea mai mare sală de concerte din Rusia. Clădirea finalizată în 1961, fostul Palat al Congreselor, a fost proiectată pentru întruniri guvernamentale, diplomatice şi de partid, dar şi ca o scenă secundară pentru Teatrul Balşoi. Este singura clădire modernă din complexul Kremlinului.

Pe lângă spectacolele de balet ale Teatrului Balşoi sau ale unor companii aflate în turneu, Palatul Kremlin a găzduit şi concertele unor vedete ca Bryan Adams şi Chris Rea, informează Mediafax.

Bogdan Mihai a mai cântat cu Angela Gheorghiu în octombrie 2011, în două concerte la Suntory Hall (Tokyo). Sfârşitul anului trecut i-a mai adus debutul pe scena Operei din Zurich, în rolul Ernesto din opera "Don Pasquale" de Donizetti, sub bagheta maestrului Nello Santi, dar şi debutul în rolul Ory din opera "Le Comte Ory", de Rossini, la Grand Theatre du Geneve, în regia lui Giancarlo del Monaco.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite