Alina Grigore şi Robi Urs, protagoniştii filmului „Ilegitim“, la Adevărul Live

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorii Alina Grigore şi Robi Urs, protagonişti în filmul "Ilegitim", regizat de Adrian Sitaru, peliculă care a fost selecţionată la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin (11-21 februarie), au fost invitaţi în studioul Adevărul Live.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

Ilegitim, în regia lui Adrian Sitaru, va avea premiera mondială la cea de-a 66-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin. Filmul a fost selectat în cadrul celei mai îndrăzneţe secţiuni a prestigiosului eveniment din capitala Germaniei, Berlinale Forum. Cea de-a 66-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin va avea loc luna viitoare, în perioada 11-21 Februarie 2016.

"Ilegitim", unul dintre cele mai provocatoarea filme din ultimii ani, spune povestea a doi fraţi (Alina Grigore şi Robi Urs) şi iubirea lor ilegitimă. Un tată medic (Adrian Titieni) şi mai multe denunţuri. O familie în care limita dintre moral şi legal nu a existat niciodată. Nici măcar în cazul unui avort.

Din distribuţie fac parte Adrian Titieni, Bogdan Albulescu, Alina Grigore dar şi actori neprofesionişti din cadrul şcolii de actorie InLight - Robi Urs, Cristina Olteanu, Miruna Dumitrescu, Liviu Vizitiu, Mihaela Perianu.

Alina Grigore şi Robi Urs s-au aflat în studioul Adevărul Live, cu emoţiile inerente înaintea premierei de la Berlin.

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite