Actorul Claudiu Bleonţ, tort, spectacol şi multe emoţii la aniversarea a 56 de ani (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Bleonţ a fost sărbătorit pe scenă cu ocazia aniversării a 56 de ani
Claudiu Bleonţ a fost sărbătorit pe scenă cu ocazia aniversării a 56 de ani

Surprize, emoţii, aplauze, dar şi un tort luminat de artificii, toate pentru Claudiu Bleonţ, care şi-a sărbătorit 56 de ani aşa cum îi stă bine oricărui actor: pe scenă.

Prezent la Festivalul Undercloud, unde a participat alături de Cristi Iacob într-un spectacol lectură, pe textul lui Valentin Nicolau, Claudiu Bleonţ le-a spus celor care i-au cântat şi l-au aplaudat că ”nu joc emoţia, dar momentul e special, Valentin pentru noi a însemnat ceva”.

”Iau la mulţi ani-ul nu numai pentru mine, îl iau şi pentru noi toţi cei de aici, pentru că printre lucrurile pe care le-aţi auzit aici, în textul lui Valentin Nicolau, există un principiu care l-a definit şi l-a călăuzit. Valentin a fost un om printre oameni. Vă mulţumesc pentru acest la mulţi ani, pentru că sunt Claudiu Bleonţ, pentru că am întâlnit şi sunt cu oameni”, a mai spus actorul, în aplauzele publicului.

Iar momentul a fost, într-adevăr, unul special, prilejuit de spectacolul-lectură ”Păstrează copia şi nu uita originalul”, pe textul regretatului Valentin Nicolau. Regizat de Chris Simion, spectacolul a fost precedat de conferinţa susţinută de George Banu, cu tema „Valentin Nicolau, om de teatru – schiţă de portret”.

Actorul Claudiu Bleonţ, sărbătorit cu tort pe scenă, la 56 de ani

Sursa video: click.ro

Piesa „Păstrează copia şi nu uita originalul”, care dă titlul volumului publicat la Editura Nemira în 2012, a mai fost obiectul unui spectacol-lectură, la Teatrul Naţional din Craiova, anul trecut, cu Mircea Cornişteanu şi, din nou, Claudiu Bleonţ.

Prezentă la Adevărul Live, unde a vorbit despre festivalul Undercloud, directoarea acestuia, regizoarea Chris Simion, a declarat că îi va oferi drept cadou actorului sărbătorit chiar acest spectacol, care se va transforma din lectură în reprezentaţie propriu zisă.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite