Cu paşi mici spre lucruri măreţe: cum să-ţi transformi visele în realitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Drumul spre succes este presărat cu fel şi fel de întâmplări, de la cele mai plăcute, la cele mai descurajatoare. Cu toate acestea, atitudinea potrivită poate face minuni.

Terapeutul Lamisha Serf-Wallas şi-a dedicat cariera femeilor care îşi doresc o viaţă uimitoare, dar sunt ţinute pe loc de frustrările şi drumul anevoios spre succes. Ţelul femeii a fost să creeze o comunitate puternică şi dornică să trăiască liber, după propriile reguli. Lamisha a colaborat cu publicaţia americană „Huffington Post”, întocmind o listă cu sfaturi pentru persoanele care îşi doresc să îşi schimbe viaţa în bine:

1. Visează

Gândeşte-te, vizualizează, foloseşte-ţi imaginaţia şi dă viaţă celor mai bune scenarii, transformându-le în realitate. 

2. Orice este posibil

Fie că îţi doreşti să trăieşti într-o casă uriaşă şi luxoasă, fie că vrei să fii artist, nimic nu este irealizabil.

3. Nu-ţi irosi talentul

Dacă ai fost înzestrat cu un talent special, nu îl irosi. Viaţa este prea scurtă să nu profiţi de timp şi de darul tău. 

4. Fii optimist

Ai încredere că vei face lucruri grozave în viaţă. Nu te mai pune la îndoială şi nu te lăsa indimidat de obstacolele care îţi vor apărea în cale.

5. Orice zi este bună pentru un început

Mereu vei găsi o scuză să pui lucrurile în aşteptare. Fie nu ai destui bani, fie experienţă, fie timp sau curaj, niciodată nu va fi momentul perfect să acţionezi. Lucrurile se schimbă de la o zi la alta, aşa că nu mai găsi scuze să aştepţi.

6. Paşi mici spre succes

Viaţa îţi va oferi o mulţime de oportunităţi. Orice apel, mail sau întâlnire îţi poate oferi şanse la care nici nu visai. Paşii mici pot duce spre lucruri măreţe.

7. Răbdarea e cheia

Nu trebuie să ştii exact ce, când cum şi unde se va înâmpla. Ai încredere în tine şi în faptul că toate se întâmplă la momentul potrivit, uneori chiar atunci când nu te aştepţi.

8. Fii impulsiv

Uneori, pentru a reuşi, este necesar să renunţi la prejudecăţi şi temeri şi să îţi încerci şansa. Fii o persoană pozitivă şi fă un pas spre succes.

Citeşte şi:

Partea plină a paharului. 7 moduri în care ne ajută situaţiile nefavorabile

Personalitatea, influenţată de anotimpul în care ne naştem

VIDEO Eşti deprimat? Vizitează cel mai fericit loc de pe internet

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite