Club în aer liber pentru nudişti, deschis în buricul unei mari capitale europene FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În Piaţa Parlamentului din Londra se deschide zilele acestea prima terasă dedicată nudiştilor, unde aceştia se pot întâlni ca să se bronzeze uniform, să se relaxeze la bar, dar şi să facă sport. FOTO Daily Mail
În Piaţa Parlamentului din Londra se deschide zilele acestea prima terasă dedicată nudiştilor, unde aceştia se pot întâlni ca să se bronzeze uniform, să se relaxeze la bar, dar şi să facă sport. FOTO Daily Mail

Adepţii nudismului dintr-o mare capitală europeană se vor putea întâlni de săptămâna aceasta în centrul oraşului, unde va fi inaugurată prima terasă rezervată persoanelor care vor să socializeze şi să se relaxeze dezbrăcate.

În Piaţa Parlamentului din Londra se deschide zilele acestea prima terasă dedicată nudiştilor, unde aceştia se pot întâlni ca să se bronzeze uniform, să se relaxeze la bar, dar şi să facă sport.

Terasa este amenajată pe acoperişul unei clădiri din centrul capitalei londoneze, la o aruncătură de băţ de atracţii precum Big Ben, London Eye sau Catedrala Westminster Abbey, o locaţie perfectă pentru membrii clubului, care se vor delecta cu o privelişte spectaculoasă.

Inaugurarea terasei vine la scurt timp după ce a fost deschis la Londra şi primul restaurant dedicat nudiştilor, unde clienţii pot savura preparatele din meniu în costumul lui Adam şi al Evei, informează publicaţia „Daily Mail”.

Dincolo de zona barului şi de şezlongurile unde pot lenevi, nudiştii pot să facă sărituri pe mini-trambulinele amenajate pe terasă pentru a se distra, dar şi ca să se menţină în formă. Acoperişul clădirii din centrul Londrei a fost amenajat ca modalitate de promovare a companiei Now Tv, care se ocupă cu distribuţia de filme online, cu ocazia lansării unui nou serviciu.

image

FOTO Daily Mail 

”Ca naţiune, se pare că avem din ce în ce mai mult tendinţa de a evita lucrurile care simţim că ne limitează şi ne încorsetează în viaţă. Vrem să continuăm să dărâmăm tot mai multe astfel de convenţii tradiţionale, cum sunt şi hainele”, a motivat directorul Now Tv, Gidon Katz, deschiderea clubului în aer liber pentru nudişti.

image

FOTO Daily Mail 

Conform unei cercetări făcute de compania amintită, tinerii sub 30 de ani din ziua de azi nu mai sunt atât de interesaţi de menţinerea unei relaţii de cuplu serioase, faţă de ceea ce se întâmpla în urmă cu 30 de ani, când acest aspect era cu 38% mai important. De asemenea, faţă de ceea ce se întâmpla în urmă cu trei decenii, mult mai mulţi tineri muncesc în străinătate. 

image

FOTO Daily Mail 

Stil de viață


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri