Cele mai răsfățate animale de companie din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bo este mascota de la Casa Albă
Bo este mascota de la Casa Albă

Sunt inteligente și bogate. Unele au câte două menajere, altele fac investiții imobiliare. Nu este vorba despre vedete, ci despre animalele lor de companie.

Pisica lui Karl Lagerfeld, designerul casei de modă Chanel, se numește Choupette, ştie să folosească un iPad și are două „bone", care au grijă de felină 24 de ore din 24. Mai mult decât atât, ele trebuie să noteze într-un jurnal stările de spirit, mişcările şi felul cum mănâncă pisica atunci când stăpânul nu este acasă.

Jurnalul a adunat deja mai mult de 600 de pagini, iar Lagerfeld se gândeşte că ar fi amuzant să îl transforme într-o carte despre Choupette, scrie publicația „Business Insider".

pisica

Motanul milionar care adoră laptele și biscuiții

Motanul Tommasino a moştenit de la stăpâna sa, Maria Assunta, care a decedat la sfârşitul lui noiembrie 2011, 15,6 milioane de euro. Înainte să fie „adoptat" de italiancă, motanul era unul vagabond. El a rămas o felină umilă, care adoră laptele şi biscuiţi.

Porcul care dormea cu George Clooney

max

Actorul George Clooney i-a creat toate condițiile animalului său de companie, un porc de 130 de kilograme, căruia îi permitea să doarmă cu el și care a decedat însă în 2006. „Max a fost cel mai bătrân porc pe care l-a văzut veterinarul meu, dar a fost o parte importantă a vieții mele", spunea Clooney. „Relația" lor a durat 18 ani, fiind considerată cea mai longevivă relație a actorului.

Câinele care cumpără proprietăți imobiliare

Gunther IV este cel mai bogat câine din lume, cu o avere estimată la 140 milioane de dolari. Din acest motiv, are și gusturi scumpe. El este fericitul câștigător al unei licitații de trufe albe, în valoare de 1.500 de dolari, trăiește într-o vilă din Miami, cumpărată chiar de la Madonna, și deţine proprietăţi în Italia, Germania, şi Bahamas.

Câinele lui Obama are portret oficial

Cel mai mediatizat animal de companie din ultimii ani rămâne Bo, un portughez de apă, care a fost primit de familia Obama de la Ted Kennedy în 2009, pe când avea doar şase luni. Acesta este recunoscut pentru faptul că-i place să se joace pe iarba din faţa Casei Albe. Portretul său apare chiar pe un cartonaș de baseball.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite