Cele mai neinspirate poze de la nuntă. Miri care s-au fotografiat în lenjerie intimă sau în alte ipostaze penibile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din dorinţa de a fi cât mai creativi, unii tineri s-au fotografiat în ipostaze ciudate/Imagini Daily Mail
Din dorinţa de a fi cât mai creativi, unii tineri s-au fotografiat în ipostaze ciudate/Imagini Daily Mail

Mulţi tineri vor să fie cât mai originali în ziua nunţii şi pregătesc fotografii regizate sau prelucrate în Photoshop, din dorinţa de a fi unici. Din păcate însă, de multe ori rezultatul este unul penibil sau amuzant, nicidecum cel dorit la început.

Câteva dintre cele mai ciudate şi neinspirate fotografii de nuntă îi arată pe miri pictaţi pe faţă, în lenjerie intimă sau în ipostaze ireale, realizate cu ajutorul Photoshop, scrie Daily Mail.

image

Ca să nu aibă în album doar clasicele poze de nuntă de la biserică şi restaurant, câteva cupluri au apelat la prelucrarea digitală a imaginii, în speranţa că vor obţine cadre interesante. De exemplu, un cuplu apare lângă maşină, pe un val mare, ca şi când ar fi fost luaţi de apă.

image

Alţi tineri au modificat imaginile, astfel încât mireasa pare să fie foarte mică, ţinută în mână de mirele ei.

image

Alţii au fost şi mai originali şi au vrut să apară ca soţ şi soţie sub forma unor centauri.

image

În alte exemple, efectul comic nu a fost unul intenţionat. De exemplu, doi miri se sărută pasional pe un pod, dar în prim planul fotografiei apare un beţiv.

image

Altora li s-a părut foarte amuzant să arunce în aer carcase de pui în loc de porumbei sau confetti, ori să organizeze o nuntă în lenjerie intimă sau pictaţi pe faţă ca nişte pisici.

image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite