Laura Cosoi, mireasă atipică: „Nu voi purta jartea şi nici nu voi arunca buchetul de mireasă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Laura Cosoi (33 de ani) a dezvăluit că nunta sa nu se va încadra în tipare clasice ale unui astfel de eveniment. Vedeta nu va fi furată şi nu va arunca buchetul de flori. Mai mult, Cosoi a spus de ce a ales să se căsătorească în data de opt august.

Laura Cosoi: „Nu voi fi o mireasă furată, pentru că nu vreau să lipsesc de la petrecere“

Laura Cosoi pune la punct ultimele detalii înainte de cununia civilă şi cea religioasă cu Cosmin Curticăpean (36 de ani), dar a mărturisit că va avea o petrecere fără tradiţii. Totodată, cei doi vor petrecere separat noaptea de dinaintea nunţii. „Vom petrece separat noaptea. Aşa am vrut, ca să fie întâlnirea şi mai dulce. Nu voi fi o mireasă furată, pentru că nu vreau să lipsesc de la petrecere. Nu voi purta jartea şi nici nu voi arunca buchetul de mireasă“, a spus Cosoi pentru „Libertatea“.

De ce a ales să se căsătorească pe opt august

Mai mult, Laura Cosoi a dezvăluit de ce a ales să se căsătorească în data de opt august, numărul respectiv fiind considerat de aceasta un simbol norocos. „Ne-am dorit să ne căsătorim pe 8 august şi ne-am bucurat când am aflat că la conacul Polizu am găsit liberă această dată. Pentru mine, 8 este un număr norocos, pe mine şi pe Cosmin ne leagă multe întâmplări frumoase de numărul 8. E ceva simbolic. Nunta va avea loc pe 8.08, Cosmin m-a cerut de soţie pe 4.04“, a mai spus ea pentru aceeaşi sursă citată.

O nuntă şi două petreceri

După doi ani de relaţie, Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean merg la altar sâmbătă, 8 august. Cununia religioasă se va desfăşura la Iaşi, evenimentul fiind urmat de două petreceri, întrucât mirii şi-au dorit să aibă aproape ambele familii. Prima se va desfăşura la Conacul Polizu - palatul ce a aparţinut familiei Ghica -, la aproximativ 80 de kilometri de Iaşi, oraşul natal al Laurei Cosoi. Cea de-a doua petrecere se va ţine în oraşul natal al mirelui, la Târgu Mureş.

Din meniul, care fi asigurat de doi foşti concurenţi ai emisiunii „MasterChef“, Bogdan Alexandrescu (Dexter) şi, respectiv, Alex Petricean (D’Artagnan), nu vor lipsi sarmalele, prefaretele miresei. Pentru a păstra aerul cât mai autentic al Conacului Polizu, farfuriile vor fi aduse din Anglia, tacâmurile din Italia, iar paharele vor fi nemţeşti. Totul va fi completat de aranjamente florale grandioase. Pentru toate acestea, cei doi miri vor cheltui 9.000 de euro.

Laura Cosoi spune că trăieşte cele mai frumoase clipe ale vieţii sale, mai ales pentru că îi are aproape pe cei dragi. Totodată se simte norocoasă şi încrezătoare şi aşteaptă marele eveniment cu nerăbdare. „Mi se pare atât de frumos tot ce trăiesc! Mă trezesc dimineaţa cu zâmbetul pe buze şi parcă nu îmi vine să cred că sunt atât de norocoasă să îi am pe părinţi aproape, pe bunici, prietenii şi pe toţi cei care se bucură pentru noi! În curând se va auzi din mulţime «Să se pupe mirii»!“, a scris ea pe blogul personal.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite