Cele mai libertine zodii: nativii pasionali, mereu cu gândul la sex, care fac din plăcere o artă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai libertine zodii. FOTO Arhiva Adevărul
Cele mai libertine zodii. FOTO Arhiva Adevărul

Cele mai libertine zodii. Inventivi şi îndrăzneţi în pat, amanţi care dau dependenţă, aceşti nativi caută mereu să depăşească limite în viaţa sexuală. Dăruiţi cu o putere de seducţie în faţa căreia este greu să rezişti, nu ezită să-şi manipuleze partenerii pentru a-şi împlini fanteziile sexuale.

Cele mai libertine zodii. Berbecii, mereu gata să accepte propuneri indecente 

Impulsivi şi aventuroşi, nativilor din Berbec le place să fie cei care preiau iniţiativa în pat. Le place sexul energic, în care poziţiile variază, şi nu refuză propuneri indecente, mereu curioşi să descopere noi surse ale plăcerii sexuale. Le place să-şi lege partenerii şi să-i domine.

Cele mai libertine zodii. Gemenii, superficiali în viaţa sentimentală

Plini de imaginaţie, Gemenii sunt adevăraţi campioni ai sexului oral. Spontaneitatea de care dau dovadă în viaţa sexuală îi face extrem de atrăgători în ochii sexului opus. Detestă rutina sexuală şi de aceea pot ajunge să-şi preseze partenerii de cuplu pentru a-i convinge să accepte noi provocări sexuale. Pe de altă parte, pot fi consideraţi superficiali în viaţa sentimentală, mai ales că nu se pot abţine să nu ofere detalii picante din dormitor. 

Cele mai libertine zodii: Leii, regi în dormitor 

Adoră se se afle în centrul atenţiei, aşa că o partidă de sex cu un Leu ar putea să aducă aminte de un film porno: multe poziţii, ţipete de plăcere, sex epuizant. Aventurile sale amoroase sunt intense, pasionale, nu se dă în lături de la sex în trei sau de la întregistrarea video a performanţelor sexuale. Personalitatea sa dominantă îl transformă într-un adevărat rege al dormitorului, conform gothoroscope.com. 

Cele mai libertine zodii. Vărsătorii, tentaţi să calce strâmb 

Un adevărat explorator, Vărsătorul este dispus să încerce cele mai nebuneşti poziţii din Kama Sutra. Poate avea fetişuri sexuale ieşite din comun, dar partenerii care vin în întâmpinarea dorinţelor sale nu vor regreta că s-au lăsat duşi de val. Curioşi, Vărsătorii par mereu dispuşi să încerce lucruri noi şi, tocmai de aceea, sunt extrem de tentaţi să cale strâmb când au o relaţie stabilă.

Cele mai libertine zodii. Scorpionii, manipulatori sexuali  

Nativii din Scorpion ştiu exact ce să facă pentru a-şi duce partenerii pe culmile plăcerii. De asemenea, îşi cunosc propriul trup extrem de bine şi autosatisfacerea face minuni în cazul lor. Plini de resurse, dinamici şi extrem de manipulatori în ceea ce priveşte sexul, Scorpionii ştiu când partenerul nu se simte în al nouălea cer în compania lor. Apreciază partenerii care acordă la fel de multă atenţiei actului sexual, motiv pentru care experienţele sexuale cu ei nu pot fi egalate prea uşor.

Cele mai libertine zodii: Săgetătorii trec de la un parter la altul 

Nativii din zodia Săgetătorului, bărbaţi sau femei, nu pot concepe sexualitatea fără autosatisfacere. Aventurieri şi independenţi, tind să treacă de la un partener sexual la altul în căutarea perechii perfecte. De regulă, această nevoie de libertate personală îi face destul de instabili în relaţia de cuplu.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite