Cele mai frumoase declaraţii de dragoste ale românilor. O tânără i-a „decorat“ maşina iubitului cu 3.500 de bileţele pe care scria „Te iubesc!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Românii sunt creativi când vine vorba de cereri în căsătorie şi declaraţii de dragoste FOTO Shutterstock
Românii sunt creativi când vine vorba de cereri în căsătorie şi declaraţii de dragoste FOTO Shutterstock

Printre cererile în căsătorie obişnuite se mai strecoară din când în când şi unele cu adevărat specataculoase. „Adevărul“ vă prezintă cele mai impresionante declaraţii de dragoste şi cereri în căsătorie ale românilor.

SUCEAVA. Sucevenii fac furori pe internet cu declaraţiile lor de dragoste şi cererile lor în căsătorie

Sute de mii de români au fost impresionaţi de mesajul transmis de o tânără din Suceava iubitului care o părăsise cu câteva zile mai devreme. Un sucevean a făcut şi el furori pe internet prin modul indedit prin care şi-a cerut iubita în căsătorie.

O cerere în căsătorie inedită a avut loc la Suceava în vara anului 2014. Alecs a pus la cale cu prietenii săi un plan prin care să o ceară de soţie pe iubita sa Andra aşa cum rar ţi-e dat să întâlneşti. În timp ce cei doi îndrăgostiţi se plimbau cu maşina pe stradă, la un moment dat mai mulţi motociclişti i-au şicanat în trafic, apoi i-au determinat să oprească maşina. L-au scos cu forţa pe tânăr din autoturism şi au început să-l bruscheze.

PLOIEŞTI. Cerere în căsătorie originală pe DN 1

DN 1 a fost, în urmă cu câteva luni, locul în care un tânăr din Ploieşti şi-a cerut iubita în căsătorie, într-un mod original. Îndrăgostitul a fost ajutat de prieteni să-şi ducă planul la capăt. Alţi ploieşteni şi-au cerut iubitele în căsătorie pe stadionul din Ploieşti.

Cererea în căsătorie a decurs după un scenariu bine pus la punct de tânărul din Ploieşti, cu ajutorul prietenilor de la şcoala de salsa pe care o frecventează.

BUZĂU. Cerere în căsătorie, proiectată pe ecranul unui cinematograf

Un buzoian şi-a cerut iubita de soţie ca în filme. Viitorul mire a pregătit în complicitate cu mai mulţi amici şi angajaţii unei săli de cinema un scurt videoclip, care a rulat pe ecran, după care i-a oferit iubitei inelul de logodnă în prezenţa a zeci de martori.

Momentul a fost pregătit minuţios. Înainte să înceapă filmul, pe ecran a rulat un videoclip cu cele mai frumoase momente din relaţia celor doi îndrăgostiţi. 

  

Îngenunchiat în faţa iubitei, Florian i-a oferit inelul de logodnă în prezenţa prietenilor, dar şi a spectatorilor prezenţi în sala de cinema. ”Tremur, i-am spus mai devreme când veneam la film că nu pot să respir dar nu bănuiam de ce”, a spus Marilena Vădănoiu, viitoarea mireasă.

PITEŞTI. Ruxandra şi Silviu, doi artişti frumoşi, ieşiţi din tipare, pentru care gesturile simple fac diferenţa în iubire

Ea, make-up artist, gândeşte în culoare, el, artist al lemnului, gândeşte în formă. Ruxandra şi Silviu Cotîrleţ sunt doi oameni care se iubesc şi iubesc frumosul, uniţi de o pasiune fără limite pentru nou şi o cerere în căsătorie ca-n poveşti.

Ea impresionează cu machiaje subtile şi suave ori stranii şi înfiorătoare, adevărate opere de artă. El dă viaţă lemnului, ridică troiţe şi decorează interioare. Ruxandra şi Silviu Cotîrleţ sunt doi oameni care, în primul rând, se iubesc.

VASLUI. "Dragostea îţi va da mereu curaj pentru a face lucruri nebuneşti"

O tânără profesoară din judeţul Vaslui a reuşit să îşi surprindă iubitul, cu ocazia zilei de naştere, realizând un clip video inedit, filmat în mai multe locaţii, care aveau o semnificaţie aparte pentru relaţia lor.

"Ideea clipului a plecat de la faptul că el este plecat din ţară şi vine la 2 luni acasa mereu. Nu ştiam ce cadou special să îi fac de ziua lui, astfel mi-a venit ideea clipului. " povesteşte Stefania Petrică.

ARAD. Două arădence au spus „DA” la un concert, respectiv la o acţiune caritabilă

Sfârşitul anului trecut a adus la Arad două cereri inedite în căsătorie. Una a avut loc la Concertul de Crăciun, iar cealaltă în timpul unei acţiuni caritabile. Ambele s-au desfăşurat în faţa Palatului Administrativ.

cerere casatorie

Astfel, arădenii prezenţi în faţa Palatului Administrativ, la concertul de colinde ce a încheiat „Caravana Tradiţilor”, au avut parte de un moment inedit: solistul ansamblului „Spicul” din Olari a cerut în căsătorie o dansatoare din acelaşi grup folcloric!

IAŞI. 30 de limbi şi o singură declaraţie pentru o viitoare soţie: "Te iubesc!"

Moldoveanul Mihai Focşa şi-a dorit atât de mult ca iubita sa Ana să îi accepte cererea în căsătorie şi să ştie cât de mult înseamnă pentru el, încât a pus la punct, în detaliu, un plan care să nu dea greş. Vocea sa a devenit vocea altor 30 de bărbaţi şi femei care, în limbile lor, îi declarau Anei iubirea lui Mihai.

CĂLĂRAŞI. Iubire mărturisită în văzul lumii. Cerută de nevastă, în genunchi, pe malul Borcei

O ieşire la o terasă situată pe malul Borcei, într-o seară toridă de vară, s-a transformat în cea mai frumoasă amintire pentru o călărăşeancă: a fost cerută de nevastă, în văzul lumii.

Tânăra a fost luată prin suprindere cu această cerere în public, iar clienţii localului Rivers Lounge din Parcul Central au asistat emoţionaţi la scenă. Mai emoţionată a fost viitoarea mireasă, evident, care a fost la un pas să leşine, atunci când iubitul său i-a căzut în genunchi.

BAIA MARE.  Cât de inventivi sunt maramureşenii

Un băimărean a ales să îşi ceară iubita în timp ce se aflau la înălţime, într-un balon. Se intampla la ediţia din 2011 a Maramures Baloon Fiesta, Flaviu cerând-o atunci pe Cristina în căsătorie. Avea inelul şi buchetul de flori pregătit. 

cereri

În luna mai a anului 2013 un alt băimărean şi-a cerut iubita în căsătorie în timpul unui spectacol de teatru care era jucat pe scena Teatrului Municipal Baia Mare. 

SATU MARE. O tânără a dorit să-şi surprindă iubitul cu o declaraţie inedită de dragoste: 3500 de bileţele cu mesajul “Te iubesc!”

O declaraţie de dragoste mai mult decât originală a primit, handbalistul clubului CSM Satu Mare, Cristian Jurj, din partea prietenei lui Alexandra, declaraţie care a coincis şi cu ziua de naştere a sportivului dar şi cu cea de Valentine’s Day. Ca să-i arate cât de mult îl iubeşte, Alexandra a scris pe 3500 de stikere mesajul “Te iubesc!” pe care ulterior le-a lipit de maşina iubitului ei.

CRAIOVA. Cerere în căsătorie ca în filme. Un întreg cinematograf a asistat la momentul magic

Un tânăr din Craiova s-a hotărât să îi ceară mâna iubitei la cinematograf. Andrei  a pregătit un scurt videoclip, inspirat din filmul „The notebook“, care a rulat pe marele ecran înaintea propunerii. Momentul magic a avut loc în urmă cu doi ani în luna februarie.

Andrei a pregătit momentul cererii în căsătorie, cu câteva luni înainte. A îngenunchiat în faţa iubitei şi i-a oferit inelul de logodnă în prezenţa prietenilor. Tânărul a declarat că este romantic din fire şi a vrut să îşi ceară iubita în căsătorie într-un mod cât mai original. „Am avut emoţii mari. Nu a bănuit nimic şi mă bucur că am reuşit să o surprind. O iubesc şi vreau să fie alături de mine toată viaţa“, a povestit Andrei.

CONSTANŢA. Cele mai frumoase cereri în căsătorie de la malul mării

Ce poate să fie mai frumos decât să-ţi arăţi iubirea faţă de partenera ta într-un mod inedit şi să primeşti de la ea acel "Da!" mult aşteptat. Constănţenii au demonstrat de-a lungul timpului că pot să fie inventiv şi la acest capitol.

image

Contrar aşteptărilor, cele mai frumoase cereri în căsătorie care au fost şi filmate, nu au avut loc pe plajă în lumina apusului de soare, ci în locaţii care mai de care mai inedite.

ZALĂU. „Comoara“ de sub ape: inelul de logodnă dăruit în adâncurile Mării Roşii

Un cuplu din Zalău şi-a pecetluit dragostea într-un mod ieşit din tipare: el a cerut-o de soţie în timpul un scufundări în Marea Roşie. Surpriza fetei a fost totală, însă nu suficientă pentru a o împiedica să spună, după ce au ieşit la suprafaţă, ”Da”.

Inedita cerere în căsătorie a avut loc în timpul vacanţei din 2014, pe care cei doi au ales să o petreacă în Egipt. Alexandra Roşu şi Cristian Jula - pentru că despre ei este vorba - sunt împreună de mai mulţi ani, iar perspective căsătoriei nu era una chiar surprinzătoare. Cererea a fost, însă, una plină de surprize, chiar şi pentru Cristian.

CLUJ-NAPOCA. Doi îndrăgostiţi, un balcon ş-o declaraţie: „O să te iubesc până când Tom îl prinde pe Jerry“

Un adolescent din Gherla şi-a surprins iubita, în urmă cu un an, cu odeclaraţie de dragoste inedită: a pus pe balcon o pânză pe care scria „O să te iubesc până când Tom îl prinde pe Jerry“.

Pe 24 august, anul trecut, un tânăr s-a gândit să-şi surprindă iubita într-un mod inedit, la aniversarea a 8 luni de relaţie: a pus pe balconul său o pânză pe care a scris textul „O să te iubesc până când Tom îl prinde pe Jerry“.

La acest material au participat Dănuţ Zuzeac, Dana Mihai, Iulian Bunilă, Cristina Stancu, Simona Voicu, Bogdan Iancu, Ramona Iacobuţe, Ionela Stănilă, Dragoş Hojda, Nicu Ghişan, Andreea Mitrache, Adrian Boioglu, Alina Pop, Florina Pop.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite