VIDEO Iubire mărturisită în văzul lumii. Cerută de nevastă, în genunchi, pe malul Borcei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Terasa Rivers Lounge de pe malul Borcei, scena unei cereri în căsătorie
Terasa Rivers Lounge de pe malul Borcei, scena unei cereri în căsătorie

O ieşire la o terasă situată pe malul Borcei, într-o seară toridă de vară, s-a transformat în cea mai frumoasă amintire pentru o călărăşeancă: a fost cerută de nevastă, în văzul lumii.

Tânăra a fost luată prin suprindere cu această cerere în public, iar clienţii localului Rivers Lounge din Parcul Central au asistat emoţionaţi la scenă. Mai emoţionată a fost viitoarea mireasă, evident, care a fost la un pas să leşine, atunci când iubitul său i-a căzut în genunchi.
Fata nu a mai putut să-şi stăpânească lacrimile şi a izbucnit în plâns de bucurie, în aplauzele şi încurajările asistenţei. Băiatul, care pregătise din timp tot spectacolul, a îngenuncheat în faţa fetei, ca un adevărat cavaler, şi cu inel pe care i l-a pus pe deget a cerut-o de nevastă.

Şi-au jurat credinţă

Povestea a fost „gustată” din plin de public, iar viitori însurăţei au ciocnit un pahar de vin şi s-au sărutat, jurându-şi că vor fi împreună o viaţă. Cererile în căsătorie în public nu mai sunt o raritate. Tot mai mulţi oameni îşi mărturisesc iubirea în faţa necunoscuţilor, fie că acest lucru se întâmplă pe stradă, la cinematograf sau la restaurant. Se pare că obiceiul de a ţine iubirea departe de ochii curioşilor a apus de mulţi ani, iar protagoniştii acestor spectacole chiar fac paradă cu sentimentele lor, expunându-se în faţa necunoscuţilor. Filmuleţul de la marele eveniment a fost postat pe youtube ca să vadă toată lumea momentul cererii inedite în căsătorie.

Vă recomandăm şi:

Cerere în căsătorie originală. Refuzul, însă, te lasă groggy

Arta din iubire: Cea mai reuşită cerere de căsătorie văzută vreodată

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite