Cele mai ciudate reguli pe care Kate Middleton a trebuit să le urmeze în timpul sarcinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit statisticilor, riscul unui accident de maşină creşte cu 42% în timpul celui de-al doilea trimestru de sarcină. Ducesa de Cambridge Kate Middleton (36 de ani) nu a condus în timpul sarcinilor, beneficiind de serviciile unui şofer personal.

Sarcina implică multe schimbări şi adoptarea unor reguli stricte, cum ar fi excluderea consumului de alcool, cafea şi chiar dormitul pe burtă. Lista se complică însă în cazul doamnelor din familiile regale, care au mult mai multe restricţii decât o femeie obişnuită, scrie Brightside.me.
 
Reguli de care trebuie să ţină cont prinţesele când sunt însărcinate:

Dezvăluirea sexul copilului

Nu au dreptul să dezvăluie sexul copilului până la naşterea moştenitorului. Biroul de presă regal este oficial autorizat să anunţe vestea.

Aceptarea cadourilor 

Ducesei Kate Middleton i-a fost interzis să accepte orice cadou pentru viitorul nou-născut.

Condusul

Potrivit statisticilor, riscul unui accident de maşină creşte cu 42% în timpul celui de-al doilea trimestru de sarcină. Kate Middleton nu a condus în timpul sarcinilor, beneficiind de serviciile unui şofer personal.

Le este interzis să aibă o stare proastă

Un reprezentant al familiei regale ar trebui să aibă întotdeauna o dispoziţie bună. Trebuie să fie politicoasă şi să zâmbească celor din jur. Sunt considerate dovezi de lipsă de respect plânsul sau afişarea unei stări proaste atunci când oficialii se află în public. 

Mâncatul în public

Există o teorie care spune că este posibil să cunoşti sexul viitorului copil prin preferinţele gustului mamei: dacă doreşte dulciuri, va avea o fetiţă, dacă pofteşte la mâncare sărată, urmează să nască un băiat. Ducesa de Cambridge nu a avut voie să mănânce în public pentru a nu da naştere zvonurilor cu privire la sexul bebeluşului.

Concediul de maternitate poate fi de până la 5 luni

Kate Middleton a fost nevoită să participe la toate evenimentele oficiale până la naşterea copilului. După naştere, Kate a beneficiat de dreptul de a nu se prezenta la evenimentele oficiale timp de 5 luni.

Este interzisă cumpărarea de haine pentru copii din magazine 

Din nou, această regulă este impusă pentru a evita speculaţiile cu privire la sexul copilului. Există personal care se ocupă de achiziţionarea accesoriilor pentru viitorul moştenitor.

Nu au voie să poarte haine care să lase descoperit abdomenul

În conformitate cu regulile casei regale, se consideră nepotrivit ca membrii familiei să poarte costume de baie şi haine strâmte în public.

Anunţarea datei naşterii

Palatul Regal anunţă doar luna în care se va naşte moştenitorul. Cel mai adesea, această ştire este publicată de biroul de presă regal, când mama se află în a 10-a până la a 12-a săptămână de sarcină.

Sunt interzise postările cu imaginea copilului

Kate Middleton nu poate publica fotografii deoarece nu îi este permis să aibă conturi personale pe reţelele sociale. Este permisă postarea unei fotografii a copilului pe contul oficial de Twitter al familiei regale. 
 

FOTO brightside.me

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite