Cel mai bun patron: şi-a dus 6.400 de angajaţi într-o vacanţă de patru zile în Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Tiens Group, Li Jinyuan, este considerat cel mai bun şef din lume de cei 6.400 de angajaţi pe care i-a răsplătit cu o excursie de patru zile în Franţa, prilejuită de aniversarea a 20 de ani de existenţă a companiei chineze. Suma totală cheltuită de patron este imensă, însă acesta se numără printre primii o mie de miliardari ai lumii.

Firma chineză ar fi plătit aproximativ 33 de milioane de euro pentru a-şi duce angajaţii să viziteze Franţa şi Coasta de Azur, notează The Independent. Impresionatul grup de turişti a vizitat Parisul, unde a făcut opriri la celebrul muzeu Luvru (care a fost închis timp de câteva ore pentru a primi oaspeţii chinezi) şi a admirat Turnul Eiffel, apoi s-a distrat timp de două zile la Nisa. 

Nu mai puţin de 140 de hoteluri din Paris au fost rezervate pentru turiştii chinezi, iar 4.700 de camere la hoteluri de patru şi cinci stele au fost reţinute la Monaco şi Cannes. De asemenea, 147 de autobuze au fost închiriate pentru a transporta întregul grup spre zona de promenadă din Nisa.

image

FOTO www.belfasttelegraph.co.uk

Încântaţi de vacanţa plătită de companie, chinezii au reuşit să stabilească şi un record înregistrat de reprezentanţii Guinness Book, pentru cea mai lungă propoziţie formată din oameni pe bulevardul Promenade des Anglais: „Tiens’ dream is Nice in the Côte d’Azur“ (Visul angajaţilor de la Tiens este Nisa de pe Coasta de Azur“).FOTO independent.co.uk

image

Preşedintele companiei chineze a mărturisit că nu s-a gândit la bani când a pus la cale surpriza pentru cei 6.400 de angajaţi, ci s-a declarat fericit că a putut să-i bucure cu o excursie de neuitat.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite