Cel mai bun aspirator robot. Ce produse au „prins“ TOP 5

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cel mai bun aspirator robot. Ce produse au „prins“ TOP 5
Cel mai bun aspirator robot. Ce produse au „prins“ TOP 5

Aspiratorul a devenit unul dintre aparatele nelipsite din orice casă. Cu ajutorul lui, curăţarea locuinţei devine mult mai rapidă şi uşoară. Unde mai pui că noile modele pot curăţa singure podeaua, comanda putând fi făcută de pe telefon chiar înainte de a ajunge acasă.

Indiferent de varianta pe care o alegi (cu sac, fără sac, vertical, de mâna sau robot, cu spălare sau cu filtrare cu apă), atâta timp cât foloseşti un aspirator de calitate, rezultatele se vor simţi în nivelul de confort al familiei.

La ce trebuie să fim atenţi atunci când cumpărăm un aspirator:

  • Durata totală de rulare (în cazul celor cu baterie)
  • Puterea de aspirare (nu cea de consum)
  • Abilitatea de filtrare
  • Durata de folosire a filtrelor
  • Performanta de navigare (pentru aspiratoare robot)
  • Uşurinţa în folosire a sistemului de navigare
  • Fiabilitate generală
  • Zgomot

Am făcut un TOP 5 cele mai bune aspiratoare domestice pentru 2022, caracteristicile acestora fiind cele care vă pot ajuta să-l alegeţi pe cel care vi se potriveşte cel mai bine.

1. Aspirator Robot iRobot Roomba j7+

image

Cel mai inovator robot aspirator Roomba® j7+ trimite informatii despre obstacolele pe care le intalneste, aavând o camera frontala care cauta obstacolele si le identifica chiar si in conditii de luminozitate scazuta. 

Este dotat cu tehnologie de ultima generatie si functionalitati smart precum:

Navigatie PrecisionVision pentru recunoasterea obiectelor si evitarea obstacolele
Sistem de curatare de trei etape AeroForce® de ultima generatie si de 10 *mai multa putere de aspirare
Functia Imprint™ Link - comunicare cu robotul Braava Jet m6
Tehnologia Dirt Detect ™
Functia Keep Out Zones
Programarea inteligenta a curateniei si sugestii personalizate
Functia Smart Charge & Resume

Puteţi afla mai multe despre acest aspirator-robot AICI

2. Aspirator robot,ECOVACS, OZMO T8, Li-Ion

DEEBOT OZMO T8 este primul robot de aspirare si curatare a podelei care este echipat cu tehnologia 3D de ultima generatie TrueDetect. Folosind scanarea 3D, robotul isi inregistreaza imprejurimile extrem de precis si detecteaza chiar si cele mai mici obstacole. Astfel se evita coliziunile, blocarea sau prinderea.

O incarcare a bateriei este suficienta pentru pana la trei ore de functionare si poate curata pana la 300 m². Robotul dvs. inteligent se va intoarce automat la statia de incarcare atunci cand nivelul bateriei este scazut. Odata ce este complet incarcat din nou, va prelua locul unde a ramas. Casa dvs. va fi curatata perfect si optim. Daca aveti un Google Home sau Amazon Echo, va puteti conecta robotul la acest asistent inteligent pentru casa si ii puteti spune cu usurinta cand trebuie sa incepeti si cum sa curatati.

Puteţi să aflaţi mai multe despre acest aspirator-robot AICI

3.Robot aspirator iRobot Roomba s9+ cu WiFi

Cel mai evoluat robot aspirator din lume, maximizeaza automat puterea de aspirare pe covoare pentru a trage resturile din adancimea fibrelor cu o putere de aspirare marita. Sistemul de curatare in 3 etape elimina murdaria si parul animalelor de companie de oriunde s-ar ascunde. Perii mai late cu 30% - mai curat la fiecare trecere, in comparatie cu modelele Roomba® Seria 600. Tehnologia PerfectEdge ™: gaseste murdaria acolo unde se ascunde, folosind Maximized Edge Design si o perie de colturi conceputa la un unghi special pentru a ajunge adanc in colturi. Îşi goleste automat cosul de gunoi intr-un sac de unica folosinta care poate compacta si inmagazina pana la 30 de cosuri colecoare ale robotului, astfel incat puteti uita de aspirat cu lunile.

Puteţi afla mai multe despre acest aspirator AICI

4.Aspirator robot Neato Botvac Connected D4

Cu o durata de functionare de pana la 75 minute, este astfel perfect pentru apartamentul sau casa in care doriti sa il folositi, insa uneori este nevoie de un boost pentru a finaliza sarcina.

Cu quick boost charging, calculeaza nivelul de energie de care are nevoie pentru a termina cilcul, incarcandu-se doar cat este necesar, revenind ulterior la setarea aleasa de dumneavoastra. 

Caracteristici:

  • Capacitate colectare: 0.7 l
  • App Features: Coverage Map, Cleaning History, No-Go Lines, Extra Care Navigation
  • Programe de curatare: Scheduled Cleaning, House Cleaning, Spot Cleaning, Eco / Turbo Mode
  • Connectivitate: Wifi 2.4Ghz, Apple Watch, Amazon Echo, Google Home
  • Baterie Lithium Ion
  • Durata de viata: pana la 75 minute
  • Durata incarcare: pana la 100 minute
  • Baterie reincarcabila: da
  • Greutate: 3,35 kg

Puteţi afla mai multe despre acest aspirator-robot AICI

 

5.Aspirator Neato Connected D7

Prin scanarea si cartografiere camerelor, Neato D7 este capabil sa recunoasca ce zone a curatat deja si ce zone sunt ramase. RPS are un alt mare avantaj: cand bateria este descarcata, Neato Botvac D7 revine in mod automat la statia de incarcare. Folosind modul Turbo, acesta isi mareste viteza periilor si puterea de suctiune pentru a curata in profunzime casa dumneavoastra. Forma acestuia ii permite patrunderea si curatarea colturilor camerei cu usurinta, acesta fiind un avantaj pe care nu il intalniti la toate aspiratoarele robot.

Filtrele sale de inalta calitate blocheaza particulele de praf ce provoaca alergii si va ingreuneaza respiratia, retinand pana la 99% dintre alergeni, chiar si pe cei de 10 microni.

Puteţi afla mai multe despre acest aspirator robot AICI.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite