Ceaiuri care întăresc firul de păr

0
0
Un
 păr sănătos şi frumos reprezintă unul dintre atuurile unei femei, de 
aceea este bine să îi acorzi o atenţie sporită şi să previi deteriorarea
 sa.
Un păr sănătos şi frumos reprezintă unul dintre atuurile unei femei, de aceea este bine să îi acorzi o atenţie sporită şi să previi deteriorarea sa.

În cazul în care te confrunţi cu probleme ale părului, este timpul să le rezolvi înainte de a se agrava. Pe lângă produsele pe care le foloseşti pentru îngrijirea podoabei capilare, remediile naturale sunt la fel de eficiente – există câteva ceaiuri care întăresc şi stimulează creşterea firelor de păr, combătând pierderea.

Ceaiul negru

Datorită conţinutului ridicat de cafeină, ceaiul negru este ideal pentru părului lung deoarece hrăneşte şi întăreşte firul de la rădăcină.

Cum se foloseşte:

Prepară o ceaşcă de ceai negru şi lasă-l să se răcească. Apoi, clăteşte părul şamponat cu ceaiul negru, lasă-l să acţioneze o oră şi jumătate, după care clăteşte cu apă călduţă.

Ceai de oolong

Acest ceai este sursă bogată de antioxidanţi – ei întăresc firul de păr, stimulează creşterea podoabei capilare şi previne ruperea.

Cum se foloseşte:

 Prepară o ceaşcă de ceai de oolong şi lasă-l să se răcească. Pune o lingură de suc de lămâie şi apoi, clăteşte părul cu amestecul obţinut. Lasă-l să acţioneze 40 de minute, după care clăteşte cu apă călduţă.

Descoperă ce ceaiuri trebuie să bei pentru întărirea structurii firului de păr pe clickpentrufemei.ro

7 soluţii pentru un păr cu probleme

Sfaturile stiliştilor pentru un păr de invidiat

Stil de viață


Ultimele știri
Cele mai citite