Ce spune parfumul pe care îl primeşti în dar despre intenţiile bărbatului din viaţa ta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vrei să ştii ce simte pentru tine? Aşteaptă să vezi ce parfum găseşti sub bradul de Crăciun. Rezultatele unui studiu recent arată că tipurile de arome preţioase pe care bărbaţii le dăruiesc partenerelor pot indica sentimentele lor faţă de acestea.

Experţii susţin că amorezii care aduc în dar iubitelor parfumuri lansate de diverse vedete, de la Beyoncé şi One Direction până la Britney, nu se încumetă la legături serioase. 

Pe de altă parte, cei care oferă parfumuri cu denumiri romantice, care duc cu gândul la dragoste, lansate de mari case de modă (cum sunt Beautiful by Estee Lauder, Romance by Ralph Lauren şi J'Adore by Christian Dior) încearcă să transmită mesajul propriilor sentimente de iubire, relatează „Daily Mail“.

Surprinzător, rezultatele studiului comandat de brandul Debenhams au oglindit perfect sentimentele celor 2.000 de respondenţi. Cu alte cuvinte, bărbaţii au recunoscut că au oferit parfumuri lansate de celebrităţi partenerelor de ocazie, în timp ce miresmele cu o notă de romantism, comercializate sub marca unor mari case de modă, au fost dăruite iubitelor de care chiar s-au simţit îndrăgostiţi.

Când sunt la începutul unei relaţii, dar simt că au descoperit o femeie deosebită, bărbaţi oferă, ca să impresioneze, pafumuri botezate cu numele unor designeri celebri, precum Flora by Gucci, Candy by Prada, Daisy by Marc Jacobs şi Just Cavalli by Roberto Cavalli.

În cazul partenerelor alături de care se văd pentru întreaga viaţă, reprezentanţii sexului puternic mizează pe aromele clasice şi oferă parfumuri de tipul Chanel no 5, Angel de la Thierry Mugler, Opium by Yves Saint Laurent şi Tresor by Lancôme. 

Citeşte şi:

Cum miroase luxul? Bentley scoate la vânzare un parfum de 3.600 de euro 

Scarlett Johansson şi Matthew McConaughey, într-o nouă reclamă pentru Dolce&Gabbana

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite