Ce fel de relaţie au femeile cu telefoanele lor inteligente şi de ce le iubesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeile sunt mai atrase de telefoanele lor mobile decât de poşetele lor. FOTO businessinsider.com/REUTERS/Danny Moloshok
Femeile sunt mai atrase de telefoanele lor mobile decât de poşetele lor. FOTO businessinsider.com/REUTERS/Danny Moloshok

Dacă eşti femeie şi îţi iubeşti smartphone-ul, nu eşti singura. Iată în ce măsură au femeile relaţii speciale cu telefoanele lor mobile.

Potrivit companiei americane de marketing Influence Central, care a chestionat  500 de femei pentru a afla în ce fel îşi folosesc telefoanele mobile, femeile au o relaţie de tipul celor amoroase cu aceste aparate, folosindu-le în diferite feluri, după cum urmează.

Femeile sunt mai atrase de telefoanele lor mobile decât de poşetele lor. 48% dintre femei indică smartphone-ul ca fiind obiectul numărul 1 fără de care nu ar pleca de acasă, în timp ce 26% indică poşeta.  

În plus, 53% dintre femei îşi folosesc telefoanele mobile drept alarmă pentru a se trezi dimineaţa.

Familiile deţin în medie 2,6 smartphone-uri, câte unul pentru fiecare părinte şi adesea unul pentru copii.

copil smartphone

FOTO businessinsider.com/istock

Femeile folosesc telefoanele lor inteligente în moduri previzibile: reţele sociale, SMS-uri, GPS...

femei cu telefoane inteligente

FOTO businessinsider.com/Reuters/Truth Leem

...dar le folosesc şi pentru noi funcţii. 38% dintre femei spun că întotdeauna îşi folosesc telefonul  pentru a naviga pe Internet

google telefon mobil

FOTO businessinsider.com/Reuters

Un număr crescând de femei foloseşte telefonul pentru tot felul de alte funcţii, cum ar fi dietă şi gimnastică. De exemplu, 72 de milioane de femei folosesc aplicaţii precum MyFitnessPal sau MapMyFitness.

Peste  200.000 de femei şi-au folosit telefoanele inteligente pentru a rămâne însărcinate, prin folosirea aplicaţiilor Glow sau Kindara.

gravida

FOTO businessinsider.com/mahalie/Flickr, CC

Indiferent de felul în care femeile îşi folosesc telefoanele inteligente pentru fertilitate şi viaţa sexuală, în mod cert acestea dorm cu ele. 81% din participantele la sondajul de opinie realizat de Influence Central îşi ţin telefoanele mobile aproape de pat în timpul nopţii.  

Femeile îşi folosesc telefoanele inteligente şi la volan, 57% spunând că vorbesc adesea la telefon în timp ce conduc.  52% procedează astfel folosindu-se de accesoriile hands-free/Bluetooth. Dar  48% ţin telefonul la ureche atunci când vorbesc şi şofează în acelaşi timp. 

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite