Ce diete folosesc vedetele de la Hollywood pentru a slăbi rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reese Witherspoon
Reese Witherspoon

Dietele vedetelor de la Hollywood nu sunt de încercat acasă, dar ne pot ajuta să înţelegem sacrificiile pe care le presupune celebritatea.

Dincolo de talent, actorii au nevoie şi de o imagine perfectă pentru a se putea face remarcaţi. Iar un corp care corespunde etaloanelor poate fi unul dintre atuurile importante atunci când vorbim de Hollywood. Pentru celebrităţi nu există extreme, aşa că dietele exagerate sunt modul în care acestea reusesc să scape rapid de kilograme.

Cum slăbesc vedetele de la Hollywood:

Reese Witherspoon

Actriţa a apelat la o dietă populară bazată pe mâncare pentru bebeluşi pentru a reveni la dimensiunile iniţiale după naştere. Secretul este simplu: piureurile sunt uşor de digerat, în timp ce mărimea porţiei nu vă va permite să mâncaţi prea mult.

Matthew McConaughey

Premiul pentru cel mai bun actor nu a picat pur şi simplu în braţele lui Matthew. Timp de 4 luni, el a respectat o dietă extrem de scăzută în calorii, în urma căreia a slăbit 40 de kilograme. La baza dietei au stat o mulţime de lichide şi proteine, dar actorul spune că presiunea a fost partea cea mai grea.

Christina Aguilera

Cântăreaţa spune că are o alimentaţie neobişnuită, alimentele trebuie să fie de aceeaşi culoare – dacă lunea alege albul, atunci va mânca varză, falose albă şi brânză de vacă. Deşi sună ciudat, e greu să ne îndoim de eficienţa unei astfel de diete atunci când privim la silueta ei perfectă.

Christian Bale

Pentru filmul „The Machinist/Maşinistul“ (2004), Christian a trebuit să slabească 27 de kilograme în 4 luni. Dieta lui a constat într-o conservă de ton şi un măr în fiecare zi, care nu au depăşi 300 de calorii. Actorul a băut multă apă pentru a diminua senzaţia de foame, reuşind să ajungă în cele din urmă la rezultatul dorit.

Nicole Kidman

Imagine indisponibilă

După naştere, Nicole Kidman a trebuit să urmeze o dietă destul de dură pentru viitoarele ei proiecte cinematografice. Dieta a constat într-un ou fiert la micul dejun, unul la prânz şi două la cină. Această nutriţie este nesănătoasă şi dezechilibrată, dar actriţa a reuşit să slăbească mai mult decât se aştepta.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite