Ce au găsit doctorii în inima unui bărbat. Cardiolog: "Nu-mi venea să cred că e adevărat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radiografia lui Dale Carman
Radiografia lui Dale Carman

Doctorii au rămas şocaţi în momentul în care i-au făcut o radiografie lui Dale Carman, un american în vârstă de 78 de ani, care a avut parte de un accident cel puţin bizar în timp ce tundea iarba.

În urmă cu cinci ani, Dale tundea iarba în propria curte când a simţit că l-a lovit ceva în piept. Nu a dat importanţă loviturii, crezând că "a sărit vreo piatră sau ceva".

Şi-a văzut în continuare de treabă până când a observat cămaşa pătată în zona pieptului. "M-am uitat în jos, iar cămaşa mea era plină de sânge", a povestit Dale pentru o emisiune de pe postul Discovery Fit & Health. "<<Doamne, trebuie să fi fost o piatră destul de ascuţită şi trebuie să-mi fi rupt vreo coastă>>, mi-am zis", a continuat Dale.

Deşi era vizibil rănit, Dale şi-a păstrat calmul în momentul în care a intrat în casă. Nu la fel de calmă a fost şi nevasta lui, care a insistat să meargă la spital. Fiindcă nu credeau că e vreo rană serioasă, n-au chemat salvarea şi s-au dus cu maşina lor la spital.

Odată ajunşi acolo, rana lui Dale nu părea a fi o problemă atât de serioasă în comparaţie cu celelalte cazuri din sala de aşteptare. Deşi soţia lui se tot agita ca un doctor să-l ia în primire, Dale părea la fel de calm. "Taci din gură! Sunt oameni aici care au gleznele luxate sau şi-au zgâriat degetele", povesteşte Dale cum s-a răstit la nevasta lui.

Cardiologul Todd Rosengart a avut parte de şocul vieţii când s-a uitat la radiografiile lui Dale. "M-am uitat la radiografie şi acolo era ceva care, cu siguranţă, nu trebuie să fie în inima nimănui", povesteşte doctorul. "Arăta ca un cui sau o ţeapă", a mai spus Rosengart.

Cinci ani mai târziu, Rosengart este încă uimit cum cuiul lung de 10 centimetri a putut să-i penetreze pielea lui Dale fără să lase urme vizibile din exterior, relatează Huffington Post. "Nu-mi venea să cred că e adevărat", mărturiseşte Rosengart.

Doctorii au avut nevoie de două ore ca să-i scoată ţeapa din piept, dar Dale a supravieţuit, iar acum povesteşte accidentul bizar ca pe o anecdotă.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite