Articol publicitar

Seniorii merg în Delta Dunării cu numai 535 de lei!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
dl

Delta Dunării ne surpinde prin peisajele armonioase, prin spectacolul unic al păsărilor rare şi delicioasele preparate lipoveneşti din peşte. Singura rezervaţie a biosferei din lume a devenit o destinaţie accesibilă pentru toţi bunicii, prin pachetul Vacanţe în Deltă pentru Seniori 2017 de la Gulliver Delta Resort.

Reducere Early Booking de până la 20%

Un sejur de 4 nopţi de cazare la hotelul Gulliver Delta Resort 3*, porneşte de la numai 535 lei/persoană şi include masa conform programului ales (demipensiune/pensiune completă), transport autocar, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, dar şi două excursii: Descoperă Delta pe traseul Canalul Uzlina – Lacul Isaccel – Lacul Durnoleapca Lacul Isac - Canalul Uzlina. Amurg în Rezervaţie pe traseul Canalul Uzlina – Lacul Uzlina – Lacul Pojarnia – Lacul Chiril – Canalul Uzlina.

Relaxare în inima sălbăticiei

Gulliver Delta Resort 3* este amplasat armonios în localitatea Uzlina, la numai 10 minute distanţă cu barca de Murighiol, într-un colţ de vegetaţie luxuriantă flancat de salcii, papură şi nuferi, oferind călătorilor experienţe de vacanţă unice. Se întinde pe o suprafaţă de 10.000 metri pătraţi, şi a fost realizat într-un stil autentic dobrogean în armonie cu natura dar în acelaşi timp modern.

Hotelul dispune de o piscină imensă înconjurată cu şezlonguri cu umbreluţe o terasă/bar unde se vând răcoritoare şi îngheţată, un spaţiu de joacă pentru copii cu tobogane, balansoare şi căsuţe. O grădină luxuriantă dotată cu leagăne, balansoare şi hamace, dar şi pontoane unde poţi să pescuieşti sau să admiri acest paradis unic al naturii.

dl

Într-un sejur în Delta Dunării trebuie să vizitezi neapărat Sulina, locul unde Marea Neagră se întâlneşte cu Dunărea, formând singurele plaje sălbatice din România. Dar şi Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa, unde trăiesc aproximativ 300 de cai sălbatici, dar şi specii rare de plante precum liane, stejari brumării, hameiul sau viţa sălbatică.

De Mădălina Isar

Vacanţe în Deltă pentru Seniori 2017 - Hotel Gulliver Delta Resort 3*

Tarife de la 535 lei/persoană, 4 nopţi de cazare cu masa conform programului ales (demipensiune/pensiune completă), transport cu autocar, transfer cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, două excursii (Descoperă Delta şi Amurg în Rezervaţie), acces gratuit la piscină, la pontoane şi la locul de joacă pentru copii. Detalii pe www.gullivertours.ro , call center 021.794.75.07, sau la office@gullivertours.ro.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite