Reduceri de până la 70% de Black Friday pentru vacanțe în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hotelierii au pregătit reduceri de până la 70% de Black Friday, pentru sejururile în ţară, potrivit unei cunoscute platforme de rezervări.

Hotel într-o zonă de munte cu o fântână arteziană în față
Hotelierii au pregătit reduceri de până la 70% de Black Friday

În ultima vreme, turiştii au început să se orienteze tot mai mult către experienţe, vacanţe cât mai complexe, cu diverse facilităţi şi servicii incluse. Prin urmare, hotelierii s-au conformat şi au schimbat strategia, oferindu-le clienţilor, pe lângă cazare, diferite mese ori cine festive, acces la centrul SPA, excursii opţionale. Pentru Black Friday, aceştia au gândit sejururi de 2-3 nopţi de cazare, cu mic dejun şi acces la SPA, precizează Travelminit într-un comunicat.

"Suntem încântaţi de amploarea pe care a luat-o Black Friday în domeniul turismului şi ne bucurăm să anunţăm că şi anul acesta vom demara o campanie ce va include oferte cu reduceri cuprinse între 20% şi 70%. Iar partea bună este că am încercat să acoperim toate zonele României, să le oferim clienţilor noştri pachete promoţionale în toată ţara, astfel încât fiecare să găsească un sejur potrivit dorinţelor sale. Toate ofertele de Black Friday includ cazare şi mic dejun, însă avem numeroase pachete care oferă o experienţă generoasă pentru turişti, de la acces la SPA şi aquapark, la excursii opţionale, welcome drink şi nu numai", a declarat Rita Szilveszter, Marketing Manager Travelminit.ro.

Potrivit acesteia, prețurile vacanțelor pentru următoarele luni sunt similare sau chiar mai mici decât preţul unui coş lunar de cumpărături alimentare.

Potrivit unui studiu realizat de Fundaţia Friedrich Ebert România şi Syndex România, citate în comunicat, cheltuielile lunare ale românilor (bugetul alocat pentru alimente, servicii, sănătate, recreere etc.) au crescut cu aproximativ 10% în comparaţie cu anul trecut. Costul pentru coşul lunar de alimente pentru un adult a ajuns la 704 lei, în timp ce coşul lunar de alimente pentru doi adulţi a ajuns la 1.274 lei.

Black Friday va începe vineri, 10 noiembrie, pe promotii.travelminit.ro, iar vacanţele vor putea fi achiziţionate inclusiv cu vouchere de vacanţă.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite