Poţi avea propria staţiune pe o insulă tropicală, pentru doar 49 de dolari. Proprietarul va câştiga mai mult prin noua metodă de vânzare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kosrae Nautilis Resort, o staţiune situată pe insula tropicală Kosrae în
 Statele Federate ale Microneziei, poate fi a ta pentru doar 49 de 
dolari. FOTO huffingtonpost.com
Kosrae Nautilis Resort, o staţiune situată pe insula tropicală Kosrae în Statele Federate ale Microneziei, poate fi a ta pentru doar 49 de dolari. FOTO huffingtonpost.com

Înainte de a te gândi că pentru a deveni proprietarul unei staţiuni pe o insulă tropicală trebuie să câştigi la loto, află că îţi poţi îndeplini visul pentru doar 49 de dolari. Actualii deţinători, o familie din Australia, nu vor să facă o vânzare tradiţională şi cred că pot câştiga mai mult prin noua metodă.

Kosrae Nautilis Resort, o staţiune situată pe insula tropicală Kosrae în Statele Federate ale Microneziei, poate fi a ta pentru doar 49 de dolari. Deşi te-ai putea gândi că este o glumă sau o înşelătorie, se pare că proprietatea nu înregistrează datorii. Singura explicaţie oferită de actualii deţinători este că nu vor să vândă locul într-un mod tradiţional, si astfel au decis să organizeze o tombolă.

Proprietarii spun că sunt încântaţi că o persoană cu venituri medii se va bucura de premiu şi neagă vehement existenţa unei înşelătorii."Dacă ar putea vorbi cu familia, prietenii, personalul şi clienţii fideli despre noi, le-ar spune de integritate de care dăm dovadă.” au spus aceştia, pentru Huffington Post.„Scepticii nu vor cumpăra bilete, dar ăsta e un lucru bun, pentru că ei nu sunt genul de oameni cărora dorim să le oferim staţiunea. Ne dorim ca cineva cu mintea deschisă să câştige" au mai adăugat proprietarii.

Conform site-ul de călătorii TripAdvisor, staţiunea a primit din partea turiştilor o mulţime de voturi pozitive, cu privire la condiţiile de cazare.

Extragerea va avea loc pe 26 iulie 2016, câştigătorul tombolei urmând a fi desemnat prin utilizarea site - ul random.org, în prezenţa unui notar public care va confirma imparţialitatea procesului de selecţie.

Există patru pachete diferite, preţul acestora variind între 49 şi 349 de dolari, fiecare conţinând o anumită cantitate de bilete precum şi imagini ale premiatului fotograf Matt Shepherd.

FOTO huffingtonpost.com

insula

În termenii şi condiţiile concursului se precizează că " în cazul în care sunt vândute mai puţin de 50.000 de bilete, premiul nu va fi oferit. În această situaţie, câştigătorul va primi 50 la sută din valoarea totală a biletelor vândute”. Cu alte cuvinte, în cazul în care nu se vând suficiente bilete, familia Beitz va primi cel puţin  2,450,000 de dolari (49 dolari x 50.000 bilete) pentru proprietatea lor, iar dacă nu, păstrează jumătate din banii strânşi prin vânzarea de bilete, plus statiunea.

După desemnarea câştigătorului, proprietarii vor rămâne alături de acesta cel puţin o lună, pentru a se asigura că administrarea staţiunii nu îi va crea probleme. "Legile fiscale din Micronezia sunt foarte simple: la fiecare trei luni, se plăteşte trei la suta din cifra de afaceri către Guvern, cu foarte puţine deduceri permise. Deci, dacă ar făce un curs de o zi, s-ar descurca pe partea financiară", au spus proprietarii.

Staţiunea dispune şi de o rezervă de funcţionare după momentul transferului. "Un departament al Guvernului SUA a rezervat 10 din cele 16 camere, până în august 2017. Acest lucru oferă garanţia unor venituri sigure, pentru următoarele 15 luni.", au mai adăugat aceştia.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite