Pățania unui turist român, în drum spre Grecia: „Atenție, se bagă apă în benzină, în Bulgaria. S-a aprins martorul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un turist român a reclamat pe un grup de Facebook destinat vacanțelor în Grecia că a alimentat cu benzină îndoită cu apă în Bulgaria. Bărbatul spune că i s-a aprins „martorul Check-in Engine la bord”, imediat după ce a alimentat.

Un român spune că a alimentat cu benzină îndoită cu apă în Bulgaria FOTO: ARHIVA
Un român spune că a alimentat cu benzină îndoită cu apă în Bulgaria FOTO: ARHIVA

Turistul român a scris ce a pățit pe grupul „Forum Thassos”, de pe Facebook. 

„Atenție la benzinăria Shell până în Makaza...apă în benzină...s a aprins martorul check-în....apă în benzină... Am alimentat și 3 mașini cu motorină deocamdată nimic....la benzină martorul aprins...Așa că feriți-vă de Shell până în Makaza 30-40 km.....cel puțin la benzină. Și anul trecut s-a scris. ..păcat......poza de vineri noapte din benzinărie..., a scris turistul român pe „Forum Thassos”. 

„Niciodată nu alimentez la mai puțin de 100 kilometru de vamă. Oriunde aș fi, m-am fript, mai ales, la bulgari cu motorină”, a scris un internaut.

„Eu acolo am descoperit că în rezervor încap vreo cinci litri mai multă motorină”, a scris un alt turist.

Postarea a fost făcută pe Forum Thassos FOTO: FB
Postarea a fost făcută pe Forum Thassos FOTO: FB

Sunt însă și persoane care spun că, de fapt, este o problemă electrică la mașină.

„Ai tu o problemă la mașină nu are nici o treabă Check -in Engine sunt multe cauze de la care se poate aprinde fă o testare și vezi ce problemă ai. Dacă avea apă numai plecai tu de acolo decât împins”, a scris un turist.

„Check engine nu se aprinde când este apă în combustibil, ci este un avertisment în general pe parte electrică. După diagnoză stabilești care este cauza...bobina inducție, bujii, senzori etc.! Baftă!”, a mai comentat o persoană.

CălătoriiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite