Pasager arestat pe aeroport pentru că purta prea multe haine VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pasager arestat pe aeroport pentru că purta prea
multe haine. FOTO dailystar.co.uk
Pasager arestat pe aeroport pentru că purta prea multe haine. FOTO dailystar.co.uk

Un pasager a fost arestat după ce s-a îmbrăcat cu opt perechi de pantaloni şi zece cămăşi încercând să evite plata taxei de bagaj. Scandalul a ajuns viral după ce bărbatul a postat pe Twitter filmarea momentului.

Un pasager în vârstă de 22 de ani a fost arestat după ce a încercat să se îmbarce într-un avion „îmbrăcat cu prea multe haine“. Bărbatul plănuia să călătorească dinspre Islanda spre Anglia, când şi-a dat seama că greutatea bagajului său depăşeşte limita impusă de compania aeriană, scrie The Mirror.

Deci, pentru a respecta regulile privind volumul bagajelor, Ryan Carney Williams a pus pe el opt perechi de pantaloni şi zece cămăşi. După ce Ryan a refuzat să părăsească poarta de îmbarcare, personalul a trebuit să cheme agenţii de securitate.

Într-un mesaj pe Twitter, bărbatul a pus refuzul pe seama „atitudinii rasiste“. „Dacă aş fi fost un tânăr alb de sex masculin sau o femeie albă, aş fi fost tratat puţin diferit“, susţine Ryan.

Într-un mesaj ulterior postat pe Twitter, bărbatul susţine că a fost arestat şi bruscat după ce a refuzat să plece, deşi reprezentanţii British Airways neagă faptul că ar fi folosit sprayul cu piper sau alte forme de violenţă.

După ce a doua zi bărbatul s-a întors la aeroport pentru a încerca să obţină un zbor spre casă, acesta pretinde că a fost refuzat în urma verificării istoricului său. „Mi-au refuzat două zboruri în două zile fără niciun motiv valid“, a spus acesta.

„Punem la dispoziţia clienţilor noştri o listă variată de tarife pentru a alege în funcţie de nevoi. Bagajul de mână din Islanda costa numai 47 lire şi este special creat pentru pasagerii care călătoresc fără bagaj la cală. Înţelegem că planurile clienţilor noştri se pot schimba, iar ei pot achita o taxă la aeroport dacă au mai multe bagaje. Am explicat politica noastră clientului şi i-am pus la dispoziţie un alt zbor către Londra“, au explicat reprezentanţii companiei British Airways.  

CălătoriiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite