O nouă sărbătoare naţională, un nou motiv de vacanţă: 7 destinaţii city-break incluse în pachetele turistice de ziua lui Brâncuşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua în care s-a născut marele sculptor român Constantin Brâncuşi, 19 februarie, a fost declarată zi de sărbătoare naţională. Anul viitor, aceasta va fi într-o vineri, ceea ce înseamnă că turiştii români pot profita de încă un weekend prelungit. Tocmai de aceea, o agenţie de turism online din România a pregătit deja oferte pentru noua minivacanţă.

Agenţia de turism online Paravion a pregătit deja oferte pentru noua minivacanţă, între 19 şi 21 februarie  2016, ocazie cu care a pregătit deja pachete speciale, de tip city-breack, pentru 7 destinaţii din Europa.

Astfel, preţurile pentru un city-break cu ocazia Zilei Brâncuşi pornesc de la 226 euro şi ajung la 445 euro. În acest tarif intră biletul de avion dus-întors, cazarea două nopţi la hotel de 3 sau 4 stele şi micul dejun.

”Ne bucurăm că românii vor avea de anul viitor o zi liberă în plus şi ca aceasta va debuta cum nu se poate mai bine: într-o zi de vineri. Bineînţeles că, la aflarea acestei veşti, pe buzele tuturor a stat întrebarea: Şi? Unde plecăm? Am venit în întâmpinarea celor care doresc să evadeze într-un city-break de sfârşit de februarie cu oferte pentru unele dintre cele mai populare destinaţii europene”, a declarat Raluca Rotar, Non-air Product Manager la agenţia de turism amintită.

Cele 7 destinaţii pentru care Paravion.ro are oferte speciale în acest moment pentru weekendul prelungit care ne aşteaptă în februarie sunt Paris, Londra, Roma, Florenţa, Madrid, Viena şi Berlin. Preţurile pornesc de la 226 de euro, pentru un pachet la Roma, şi ajung la 455 de euro, pentru un pachet la Paris.
 

CălătoriiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite