Articol publicitar

Nu ţi-ai rezervat încă vacanţa de vară? Descoperă rapid cele mai bune oferte

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
directbooking

Alegerea destinaţiei de vacanţă este o opţiune importantă şi, pentru aceasta, este necesar să ai la dispoziţie toate informaţiile. Venind în întâmpinarea utilizatorilor, site-ul www.directbooking.ro a fost relansat şi pune la dispoziţia turiştilor resurse complete de informare.

De la recenzii ale turiştilor, o căutare rapidă, sugestii de destinaţii, obiective turistice din zonă până la disponibilitatea camerelor, ai toate informaţiile necesare pentru a îţi alege un sejur perfect pe www.directbooking.ro

DirectBooking.ro este un portal de rezervări hoteliere ce pune la dispoziţia turiştilor o varietate de oferte turistice atât în regim individual cât şi cu transport charter avion sau autocar. Cu peste 4 ani de experienţă şi peste 10.000 de turişti în 2013, Direct Booking îşi doreşte să promoveze în special rezervările de tip online, unde turistul îşi poate administra rezervările în timp real, se poate informa în mod rapid şi eficient - toate acestea fără a irosi timp şi energie. Echipa Direct Booking este întotdeauna la dispoziţia turistului pentru a oferi asistenţă atât la sediul agenţiei cât şi online în vederea definitivării unei rezervări şi pe parcursul defăşurării călătoriei prin intermediul agenţiilor partenere din fiecare destinaţie.

Află şi tu care sunt avantajele majore ale website-ului de turism www.directbooking.ro şi alege cele mai potrivite destinaţii de vacanţă pentru tine şi pentru familia ta!

Cum arată noul site

Direct Booking are în prezent un design foarte plăcut şi prietenos cu utilizatorii, astfel încât să poţi naviga cu uşurinţă prin toate secţiunile site-ului. Beneficiază de un modul de căutare rapidă şi inteligentă, pentru ca tu să poţi găsi cât mai repede destinaţiile şi ofertele dorite.

Permite efectuarea rezervărilor online, iar reversibilitatea acestui serviciu se realizează la fel de uşor. Mai mult de atât, clienţii Direct Booking beneficiază de asistenţă online pentru finalizarea oricărei rezervări, dar şi de ajutor turistic pe întreaga durată a sejururilor cumpărate prin intermediul site-ului.

 Ce servicii oferă noul site Direct Booking

Noul site pune la dispoziţia clienţilor săi o varietate imensă de oferte de vacanţă, pornind de la cele mai mici preţuri. Ai posibilitatea să îţi alegi variantele cu sau fără transport inclus pentru cele 4 destinaţii preferate ale turiştilor români: Grecia, Bulgaria, Turcia şi România. De pe DirectBooking.ro îţi poţi face rezervări şi achiziţiona bilete atât pentru vacanţe low-cost şi all inclusive, cât şi pentru concedii de lux. Direct Booking înţelege nevoile tuturor clienţilor săi şi acţionează astfel încât să le satisfacă, punând la dispoziţie sejururi pentru toate gusturile şi posibilităţile.

 Platforma de turism este cât se poate de transparentă în ceea ce priveşte tarifele percepute pentru vacanţe. Astfel, este foarte uşor să verifici pe site oferta de preţ şi disponibilitatea sejurului pe care ţi-l doreşti şi să ceri o ofertă de preţ personalizată. Răspunsul şi confirmarea disponibilităţii vor veni rapid, pentru că una dintre cele mai mari calităţi ale Direct Booking este promptitudinea.

 Intră şi tu pe Directbooking.ro şi beneficiază de toate facilităţile rezervării unui sejur de vis!

Despre SC Direct Booking SRL

Agenţia de turism Direct Booking este specializată în rezervări online prin intermediul portalului www.directbooking.ro. Direct Booking este un portal modern de rezervări online ce prezintă turiştilor într-o manieră completă şi structurată ofertele disponibile de cazare la hoteluri atât în România cât şi în străinătate, sejururi şi circuite combinate cu prezentarea destinaţiilor şi a obiectivelor turistice aflate în zonă.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite