FOTO Unde se bronzează frumoşii lumii: top 10 cele mai sexy plaje

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ipanema, Brazilia FOTO Daily Mail
Ipanema, Brazilia FOTO Daily Mail

Plajele preferate ale vedetelor de la Hollywood, unde  apar într-un top 10 realizat de o agenţie de turism americană drept cele mai sexy plaje din lume.

1. Frumoasele plaje aurii din Brazilia s-au procopsit cu un „bonus“ de peste 1.9 milioane de microbişti care au luat cu asalt ţara din America de Sud, odată cu începerea Campionatului Mondial de fotbal, cifră care se traduce în tot atâţia turişti avizi să descopere locuri interesante. Faimoasa plajă Ipanema din Rio, destinaţie obligatorie pentru  fiecare turist care ajunge în Brazilia, a ocupat locul întâi în topul celor mai sexy 10 plaje din lume, întocmit de agenţia de turism Travelzoo, graţie femeilor frumoase şi bărbaţilor chipeşi care îşi etalează trupurile lucrate şi bronzate. 

2. Tulum, Mexico

image

FOTO commons.wikimedia.org

Plaja Riviera Maya este raiul modelelor internaţionale precum Cara Delevingne, care a vizitat luxoasa plajă împreună cu fosta sa iubită, Michelle Rodriguez.

3. Plaja Crane, Barbados

image

Locul de baştină al cântăreţei Rihanna impresionează prin plajele sale exotice, care ascund frumuseţi feminine la fel de exotice. 

4.Plaja Natai, Thailanda

image

FOTO phuketmag.com

Starleta americană Kim Kardashian a făcut, de curând, o şedinţă foto pe aceste meleaguri, popularizând şi mai mult deja cunoscutele plaje thailandeze, adevărat magnet pentru tinerii turişti din toată lumea.  

5. Saint Tropez, Franţa

image

Club 55 de pe Coasta de Azur strânge laolaltă toată crema oamenilor frumoşi. Plajele din Saint Tropez sunt considerate „sexy“ încă 1953, când actriţa Brigitte Bardot s-a afişat în bikini pe nisipul fierbinte, cu ocazia unei celebre şedinţe foto.

6. Insula Paradisului, Bahamas

image

FOTO visualitineraries.com

Scena sexy din pelicula „James Bond Casino Royale“, când actorul Daniel Craig iese din apă, a fost filmată pe o plajă privată din Nassau’s One&Only Ocean Club, în Bahamas.

7. Plaja Venice, SUA

image

FOTO hqwallpapersplus.com

image

FOTO everydaystarlet.com

Pamela Anderson filma, în 1992, pentru serialul care a consacrat-o, „Baywatch”, chiar pe această plajă.

8. Plaja Diani, Kenya

image

Actorii Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au îndrăgostit pe platourile de filmare de la „Mr&Ms Smith”, în aprilie 2005, aceasta fiind plaja unde au petrecut prima vacanţă împreună, dar şi locul unde legătura lor a devenit publică.

9. Plaja Bondi, Australia

image

FOTO theholidaystravel.com

Plaja Bondi din Australia este plaja preferată a vedetelor. Leonardo DiCaprio şi Hugh Jackman sunt doar două dintre starurile care îşi petrec vacanţele aici, actori regăsiţi adesea în topul celor mai frumoşi oameni din lume.

10. Mustique, Saint Vincent şi Grenadines

image

FOTO blog.paradizo.com

image

FOTO britannica.com

Ce poate fi mai sexy decât un loc dedicat exclusiv vedetelor rock şi persoanelor de viţă nobilă, în care se găsesc doar două hoteluri şi peste 100 de vile private? Ducele şi Ducesa de Cambridge au venit în vacanţă pe această insulă de şapte ori până în momentul de faţă, scrie „Daily Mail”.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite