Evadare în Peru, cea mai secretoasă destinaţie în care descoperi misterul liniilor Nazca şi universul incaş pierdut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peru, destinaţia care te vindecă de răul de înălţime
Peru, destinaţia care te vindecă de răul de înălţime

Să ai o vacanţă în Peru înseamnă să aduni invidia de la toţi prietenii şi cunoscuţii tăi. Peru este o destinaţie pentru care este bine să-ţi faci o listă cu dorinţe pentru că există şansa ca fiecare să se transforme în realitate. În plus, aici vei putea spune că eşti cu adevarat în buricul Pământului.

Peru nu înseamnă doar Machu Picchu, Cusco sau Liniile Nazca. Te invităm să navighezi pe Lacul Titicaca, unde vei vizita, de exemplu, insulele plutitoare Uros. Locuitorii acestor insule şi-au păstrat tradiţiile şi obiceiurile şi au construit şi reconstruit ori de câte ori este necesar aceste mici insule din stuf. Comunitatea indienilor Uros deţine un număr de aproximativ 45 de insule plutitoare, iar cea mai mare dintre ele găzduieşte 10 familii. O astfel de insulă are o durată de viaţă de 30 ani.

Pentru că se află la distanţă mare faţă de România şi Europa, dar mai ales că adună la un loc o mulţime de bogăţii turistice, Peru este o destinaţie în care agenţiile de turism organizează circuite de 11-18 zile. Astfel, un circuit pentru 11 zile costă aproximativ 2.700 de euro de persoană şi include biletele de avion şi taxele de aeroport pentru toate zborurile, transferurile între hotel şi aeroport, cazarea la hoteluri cu mic dejun, croazierele şi excursiile între destinaţiile din Peru şi ghid turistic.

Aflaţi pe wall-street.ro mai multe despre această destinaţie 

CălătoriiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite