Destinaţiile de lux în care românii se pregătesc să petreacă Revelionul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mauritius. FOTO online-tourism.net
Mauritius. FOTO online-tourism.net

Vânzările pachetelor de Revelion 2016 pentru destinaţii de lux au crescut cu 5% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, conform statisticilor realizate de agenţia Paralela 45. Românii care îşi permit achiziţionarea acestor pachete au venituri pe familie de peste 5.000 de euro lunar şi caută vacanţe speciale, care să fie organizate până la cel mai mic detaliu.

Majoritatea persoanelor care achiziţionează pachete turistice de lux au vârste cuprinse între 35 şi 50 de ani şi sunt oameni cu un program încărcat, care îşi doresc ca vacanţele lor să fie organizate până la cel mai mic detaliu. Aceştia fie au funcţii de conducere în companii, fie gestionează propria afacere. Sumele pe care le plătesc pentru un Revelion de lux trec de 2.000 de euro de persoană, arată o analiză Paralela 45. 

„Am observat o creştere a cifrei vânzărilor vacanţelor de lux, în special pentru pachetele de Revelion. Sunt din ce în ce mai mulţi români care le solicită, fiind dispuşi ca pentru un Revelion de neuitat, într-o destinaţie exotică şi luxuriantă, să plătească sume de peste 2.000 de euro de persoană. În perioada ce urmează ne aşteptăm la un număr mai mare de rezervări pentru asemenea pachete”,a declarat Alin Burcea, preşedintele Paralela 45. 

Cea mai căutată destinaţie de lux de către români este Mauritius. Oferta de Revelion include transport charter (zbor direct) Bucureşti - Mauritius şi retur, 7 nopţi de cazare la hoteluri de 5 stele, cină de Revelion, transferuri aeroport - hotel - aeroport şi asistenţă turistică în limba română, cu preţuri începând de la 2.290 de euro de persoană. 

Pentru cei care aleg să sărbătorească Revelionul în Zanzibar, pachetele includ transport cu avionul, 6 nopţi cazare cu demipensiune în hotel Karafuu Beach Resort & Spa 5* în camere standard sau similar, transferuri aeroport - hotel – aeroport şi însoţitor român de grup. Preţul acestui pachet porneşte de la 2.435 de euro de persoană.

Un alt pachet aflat la mare căutare este cel cu destinaţia Panama - Costa Rica, o ofertă ce include transport cu avionul, 9 nopţi de cazare cu mic dejun în hoteluri de 4 şi 5stele (Panama City, San Jose, zona vulcanului Arenal), transport cu autocarul pe tot parcursul programului şi ghid local. Pentru acest pachet de Revelion, preţurile încep de la 2.195 de euro de persoană. 

Pentru achiziţiile vacantelor de lux, 80% dintre cumpărători se informează mai întâi online cu privire la ofertele agenţiilor şi serviciile incluse, conform studiului amintit. Un rol important în acest proces îl joacă şi referinţele pe care le primesc din partea altor turişti, tot din sursele online. 

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite