Cum arată unica biserică din copaci vii, construită de un grădinar care a visat să devină pastor FOTO VIDEO

0
0

A visat să devină pastor, dar a ajuns grădinar. Cu un talent ieşit din comun, un bărbat din Noua Zeelandă a construit o biserică doar din copaci vii, care arată spectaculos.

Barry Cox nu este numai un catolic devotat, ci şi un artist şi designer uimitor de talentat. Născut în Noua Zeelandă, bărbatul a petrecut mult timp în biserica din vecinătatea casei, visând să devină pastor. Cu toate acestea, pe măsură ce înainta în vârstă, şi-a găsit chemarea în grădinărit, scrie dailymail.co.uk.

Chiar şi aşa, bărbatul şi-a petrecut o mare parte din timp călătorind. Avea o plăcere deosebită să viziteze biserici faimoase din întreaga lume, de la Notre Dame la Catedrala Sf. Paul. Şi este evident că aceste catedrale istorice i-au influenţat activitatea.

image

Folosindu-se de credinţa puternică şi spiritul creativ, Barry Cox a construit o minunată biserică din copaci vii în decursul a patru ani.

image

Catedrala se întinde pe trei hectare.

image

Bărbatul a creat această capodoperă folosind unii dintre cei mai frumoşi copaci.

image

Interiorul bisericii este minunat, beneficiind de lumină naturală. Razele soarelui strălucesc prin baldachin. Altarul este făcut din marmură italiană.

image

Biserica arată spectaculos în orice moment al zilei. De un verde viu şi într-o atmosferă caldă şi liniştită, aceasta poate fi considerată Raiul pe Pământ.

image

Iniţial, Barry a creat grădina pentru el însuşi, dar acum este folosită pentru nuţi sau alte evenimente mari.

Mai multe - Călătorii

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite