Cele mai sigure destinaţii turistice din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laguna Albastră, Islanda. FOTO Arhivă Adevărul/ Huffington Post
Laguna Albastră, Islanda. FOTO Arhivă Adevărul/ Huffington Post

În ciuda peisajelor extraordinare, nu orice loc este sigur pentru turişti. Pentru a stabili care sunt cele mai sigure ţări pentru turişti, organizaţia care analizează dacă legile sunt respectate la nivel mondial, „World Justice Report”, a realizat o listă cu cele mai sigure locuri din lume.

Iată care sunt cele mai sigure ţări din lume pentru turişti, potrivit topului realizat de organizaţia „World Justice Report”:

1. Islanda

Peisajele Islandei sunt absolut superbe. După ce exploraţi toate frumuseţile naturii, acordaţi puţină atenţie şi vieţii de noapte a Islandei, care cu siguranţă vă va surprinde.

2.  Danemarca, Norvegia şi Suedia

Cele trei ţări ale Peninsulei Scandinave, Danemarca, Norvegia şi Suedia, sunt pline cu locuri numai bune de fotografiat. În plus, Norvegia şi Danemarca au intrat, de mai multe ori, în topul celor mai fericite locuri din lume.

image

3. Noua Zeelandă

Peisajele naturale din Noua Zeelandă sunt incredibile, scrie „Huffington Post”. La fel de frumoasă este şi Australia, însă în Noua Zeelandă nu există un pericol sporit de a fi înţepat de scorpioni. 

image

4. Thailanda

Plajele cu nisipuri albe, bucătăria locală gustoasă şi cultura fascinantă sunt principalele atuuri ale locului. În plus, Thailanda este o destinaţie ofertantă atât pentru persoanele cu un buget generos, cât şi pentru cele cu un buget redus.

image

5. Canada

Canada are multe de oferit pentru toată lumea. Fie că îţi place să escaladezi munţi, fie că eşti mai mult genul de persoană care se bucură de marile oraşe, vei găsi cu siguranţă ceva de făcut. 

image

6. Irlanda

Chiar dacă nu este ţara potrivită pentru un bronz arămiu, tărâmul Irlandei este cu adevărat magic. În zona rurală este aproape imposibil să nu dai de un castel, o berărie din care îşi va fi greu să mai pleci şi câţiva localnici binevoitori.

image

7. Costa Rica

Plajele serene, staţiunile de yoga, ocaziile de aventură în aer liber şi sunetul liniştitor al oceanului transformă Costa Rica într-o destinaţie de vis.

image

8. Slovenia

Excursiile în ţările din Uniunea Europeană sunt, în cele mai multe cazuri, sigure, iar Slovenia este ţara ideală pentru persoanele care nu se dau în vânt după locuri aglomerate. Pentru că nu este extrem populară în rândul turiştilor, preţurile în Slovenia sunt destul de mici. 

image

9. Singapore

Datorită sistemului de transport din Singapore, care face legătura rapid între toate locurile din ţară, nu va trebui să cheltuiţi mulţi bani pe taxiuri. Aici te vei putea bucura de mâncare delicioasă, odihnă, dar şi sesiuni de cumpărături. 

image

10. Japonia

Japonia a fost numită, în mod repetat, unul din cele mai sigure locuri din lume. Oamenii sunt incredibil de ospitalieri şi sar imediat în ajutorul turiştilor. În Japonia există numeroase opţiuni de cazare pentru persoane care călătoresc singure.

image
Călătorii



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite