Cea mai luxoasă navă de croazieră îşi va începe sezonul inaugural pe mările din Europa FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Seven Seas Explorer, noul vas de croazieră ce valorează peste 450 de milioane de dolari, va porni aventura pe mare pe 20 iulie din Europa, cu destinaţia Caraibe.

Pe 13 iulie a fost lansată o noua ambarcaţiune luxoasă, „Seven Seas Explorer“, iar pentru a marca începutul noii sale aventuri pe mare, Prinţesa Charlene de Monaco a făcut onorurile. Valoarea acestuia se ridică la 450 de milioane de dolari, fiind capabil să transporte aproximativ 750 de persoane.

Seven Seas Explorer este cel mai scump vas construit vreodată, investiţiile de milioane putându-se vedea în mobilierul extravagant din interiorul său, spa-ul de la bordul navei sau teatrul amenajat chiar în incinta sa.

Nava este o capodoperă în adevăratul sens al cuvântului, fiind foarte apreciată de criticii în domeniu, reunind într–o suită două dormitoare cu un spa încăpător, care oferă tratamente nelimitate şi gratuite oferite de Canyon Ranch. În exteriorul său este amplasată zona în care clienţii pot lua cina în aer liber profitând atât de mâncarea oferită de nenumăratele restaurante, cât şi de priveliştile de la prova navei. Camera de zi are un bar din marmură neagră, cu scaune elegante din piele negră şi un pian Steinway Maroque, al cărui designer este Dakota Jackson.

După aproximativ un deceniu, regenta de Monaco construieşte o nouă navă de 450 de milioane de dolari, care are 55.254 de tone. Prima călătorie va avea loc pe data de 20 iulie, atunci când Seven Seas Explorer va petrece sezonul inaugural în Europa, urmând apoi să ajungă la Miami pentru o serie de călătorii în Caraibe.

La bordul vasului se află o piscină de dimensiuni relativ mari înconjurată de şezlonguri confortabile, albe, iar alături un bazin de înot dreptunghiular.

image

O a doua zonă de relaxare este în Explorer Lounge, locul perfect pentru un cocktail. Aici clienţii pot asculta muzică live în fiecare seară. Un al treilea spaţiu este Observation Lounge, acolo unde clienţii se pot delecta cu priveliştile pe mare.

Revenind la zona interioră, cea mai impresionantă caracteristică de design este atriumul cu nouă puncte, cu scări duble elegante, care se întinde pe etajul al patrulea şi al cincilea.Un hol căptuşit cu marmură conduce pasagerii din casa scării la restaurantul principal al navei, Compass Rose, care oferă diferse feluri de platouri, într–o încăpere pe nuanţe de albastru, auriu, argintiu, care poate găzgui aproximativ 386 de persoane.

image

Pentru a plusa această notă extravagantă, tăvile şi platourile sunt marca Versace. În acestă sală, toate privirile se îndreaptă către sticla de Murano suflată manual. Candelabre imense împodobesc tavanul restaurantului.

image

Un alt restaurant şic de la bordul vasului este Chartreuse, în stil parizian, care serveşte mâncăruri franceze clasice, cu o tentă modernă, diferite platouri cu fructe de mare sau aperitive sofisticate.

Pentru adepţii sportului, Seven Seas Explorer, reuneşte o serie de săli cu o pistă de jogging, zonă de golf, şi Pickleball (un mix între badminton, tenis şi ping-pong ).

Pentru cei care caută divertisment , un mic cazino se mândreşte cu mulţime de jocuri de noroc, jocuri de masă, iar pentru cei mai liniştiţi le stă la dispoziţie o bibliotecă aprovizionată cu mii de cărţi.

Alte facilităţi întâlnite pe vasul de croazieră includ salonul de fumat, un spa, un salon de înfrumuseţare, o sală de gimnastică şi o zonă de magazine.

Nava luxoasă va începe sezonul inaugural pe mările din Europa.

FOTO Regent Seven Seas Cruises

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite