Boeing dezvăluie cum va arăta noua generaţie de avioane: televizoare cu ecran curbat şi iluminat care calmează pasagerii -VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În viitorul apropiat, avioanele vor avea parte de îmbunătăţiri la interior, deşi spaţiul nu va fi cu mult mai generos la Clasa Economic, a devăluit producătorul de avioane Boeing. Bineînţeles, cele mai spectaculoase schimbări vor fi făcute la Clasa Business şi Clasa Întâi.

Un video făcut public de compania producătoare de avioane Boeing dezvăluie planurile pentru următoarea generaţie de avioane. 

Astfel, aeronavele ar putea fi dotate cu ecrane HD sau curbate, în locul televizoarelor meschine de acum, iar pe plafon ar putea fi afişate proiecţii cu stele sau nori, menite să relaxeze călătorii înaintea şi în timpul zborului. 

De asemenea, despărţirea claselor nu se va mai face pe viitor cu perdeluţe sau uşi care se manevrează manual, acestea urmând să fie înlocuite cu uşi automate, care se vor ridica din podea spre plafon. 

Iluminatul va fi astfel gândit încât să calmeze pasagerii în timpul zborului, ba chiar să-i ajute să adoarmă mai uşor, ştiut fiind că mulţi se tem de călătoriile cu avionul.

image

Îmbunătăţiri vor fi făcute şi la Clasa Economic, dar cele mai multe şi mai importante schimbări vor viza Clasa Business şi Clasa Întâi.

image

FOTO Pe plafon ar putea fi afişate proiecţii cu stele sau nori, menite să relaxeze călătorii înaintea şi în timpul zborului

Astfel, pasagerii cu dare de mână vor avea parte de televizoare de ultimă generaţie, cu ecrane mari, de baruri care vor servi mâncare şi băutură (foto jos), iar fotoliile extensibile de la clasele superioare vor avea parte de mai multă intimitate cu ajutorul unor pereţi despărţitori. 

image
image

FOTO Fotoliile extensibile de la clasele superioare vor avea parte de mai multă intimitate cu ajutorul unor pereţi despărţitori

Reprezentanţii Boeing au declarat pentru Daily Mail că inginerii companiei din divizia Commercial Airplanes Product Development lucrează la implementarea acestor concepte, dar nu au oferit o dată exactă de la care pasagerii vor putea să se bucure de aceste schimbări.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite