Agenţia de turism Eturia şi Răzvan Pascu lansează un zbor charter spre Laponia de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De ani buni, una dintre destinaţiile de top în care turiştii de pretutindeni îşi petrec sărbătorile de iarnă este capitala provinciei finlandeze a Laponiei, situată în nordul Finlandei, cunoscută şi ca “Ţara lui Moş Crăciun”.

Conform celor care au fost deja în vizită acasă la Moş Crăciun, o astfel de vacanţă garantează cele mai spectaculoase experienţe pentru familiile cu copii în perioada Crǎciunului. Drept urmare, agenţia de turism Eturia, în colaborare cu Răzvan Pascu, anunţă astăzi lansarea charterului spre Laponia.

Crăciun Laponia 2020 – În vizită la Moş Crăciun

Cei care aleg o astfel de vacanţă ,,exotică” în Laponia sunt preponderent familiile cu copii, dar şi adulţi care încă visează la Moş Crăciun şi-şi doresc să îl întâlnească într-un cadru de poveste ṣi sǎ îṣi împlineascǎ un vis din copilǎrie. Situată în zona Cercului Polar, Laponia este o lume de basm, ce se întinde între Rusia, Suedia şi Norvegia şi cuprinde aproximativ o treime din întreaga suprafaţă a Finlandei. Cei care ajung aici, vizitează în mod special zonele Levi, cea mai mare staṭiune de ski din Finlanda, precum şi Rovaniemi.

Levi este cea mai mare şi mai cunoscută staţiune turistică din Finlanda. Fiind situată foarte aproape de Cercul Polar, turiştii au posibilitatea de a participa aici la una dintre numeroasele excursii organizate pentru a vedea Luminile Nordului, cunoscute sub numele de ,,Aurora Boreală”. Totodată, Levi este renumită pentru aşa-numitele hoteluri SPA – Levitunturi şi pentru cele 15 piste de schi luminate pe timpul nopţii pe toată perioada iernii, ce durează aici din octombrie şi până în mai.

Dincolo de Cercul Polar, la 150 de km de Levi, se află oraşul Rovaniemi, principalul punct de plecare spre satul lui Moş Crăciun, unde poveştile prind viaţă, iar turiştii sunt întâmpinaţi cu multe surprize, printre care şi ocazia de a-i împărtăşi în secret Moşului toate dorinţele.

5 zile acasă la Moş Crăciun cu Eturia şi Răzvan Pascu

Admirarea Aurorei Boreale, safari cu sania trasă de reni, plimbare cu sania trasă de câinii husky, tur cu snowmobilul, pescuit la copcă, explorarea satului de gheaţă Lainio, traversarea Cercului Polar şi, bineînţeles, vizitarea satului lui Moş Crăciun şi implicit a Oficiului Poştal unde Moşul şi spiriduşii săi primesc toate scrisorile copiilor mici şi mari de pretutindeni, sunt printre principalele activităţi care îi atrag pe turişti ca un magnet în Laponia. Acestea sunt propuse şi de către agenṭia de turism Eturia în pachetul de vacanţă cu zbor direct charter pe care l-a pregătit pentru Crăciunul din acest an, excursie ce poate fi cadoul ideal pentru cei dragi ṣi mai ales pentru copii.

„Un sejur de cinci zile, cu zbor charter/direct, cazare cu demipensiune la hoteluri de 4 stele cu facilităţi precum saună cu privelişte panoramică sau SPA pentru copii, transferuri, asigurare de călătorie ṣi storno cu clauză COVID, cină festivă de Crăciun şi însoţitori de grup din partea agenţiei porneşte de la 2.150 euro/adult şi de la 1.590 euro/copil” a declarat Sorin Stoica, CEO Eturia, agenţia de turism care propune această vacanţă deosebită turiştilor săi.

„Mǎ bucur sǎ fiu parte din acest proiect cu Eturia, iar în ceea ce priveṣte zborurile charter nu ne vom opri aici. Este o perioadǎ nu foarte bunǎ pentru turism, dar respectând regulile putem continua sǎ cǎlǎtorim. Am decis ca pentru acest zbor charter sǎ solicitǎm testare Covid tuturor turiṣtilor noṣtri înainte de plecare, pentru ca toatǎ lumea sǎ se simtǎ în siguranṭǎ ṣi sǎ se bucure fǎrǎ griji de vacanṭǎ în lumea minunatǎ a copilǎriei ṣi a lui Moṣ Crǎciun” a declarat Rǎzvan Pascu, consultant în marketing turistic, partener al Eturia pe proiectele cu zboruri charter.

CălătoriiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite