Cadouri de Valentine's Day: 10 idei pentru amintiri memorabile alături de el sau de ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O zi însemnată în calendar e un nou impuls pentru a-l face pe cel drag să zambească FOTO Shutterstock
O zi însemnată în calendar e un nou impuls pentru a-l face pe cel drag să zambească FOTO Shutterstock

Valentine's Day nu este decât o ocazie pe care să o transformi într-un moment memorabil pentru partener sau parteneră. Oricât am vrea să credem că putem face asta şi fără o sărbătoare, nu ne iese în cele mai multe cazuri. O zi însemnată în calendar e un nou impuls pentru a-l face pe cel drag să zambească. Aşa că îţi oferim câteva idei de cadouri cu care să creezi amintiri alături de el sau ea.

Cadouri de Valentine's Day pentru ea

Invitaţie la teatru sau la concert

Un Valentine's Day spectaculos necesită o invitaţie la un concert sau la o piesă de teatru. Poate că nu ţi-ar spune concret, dar o experienţă primită, pe lângă un cadou, o impresionează şi mai mult.

O vacanţă pentru amintirile voastre

Cum spuneam, să daruieşti experienţe este întotdeauna memorabil, mai ales când contribuiţi amandoi la amintirile voastre. Daca nu vrei să alegi clasicul Paris, o poţi impresiona cu Praga, Barcelona, Lisabona, Roma sau poate chiar Casablanca (Maroc). Pentru un city break trebuie să pregăteşti cel puţin 300 de euro/persoană.

Admirând luna la o cină romantică

O cină romantică de Valentine's Day este un cadou clasic, dar în fond orice femeie se aşteaptă să fie invitată să ciocniţi împreună un pahar cu vin roşu. Mai ales când împărţiţi momentul sub lumina lunii şi sub acorduri de jazz. Cu 175 lei/2 persoane veţi savura câte un antreu, un fel principal, un desert şi o sticla de vin roşu.

Un inel pentru un viitor impreună

Probabil s-ar întâmpla oricum, mai devreme sau mai târziu, dar mulţi bărbaţi văd în Valentine's Day o ocazie bună pentru a o cere în căsătorie. Aşa că o cină romantică cere de la sine, dacă este cazul, un inel de logodnă şi întrebarea potrivită. Preţurile inelelor de logodnă pornesc de la 300 de lei şi ajung la câteva mii de lei. Dar am putea spune că dragostea este fără număr. Dacă totuşi nu este cazul pentru asemenea moment, îi poţi dărui o bijuterie, cercei, brăţară sau colier sau, de ce nu, un set cu toate trei.

Haine, haine, haine

O femeie nu se va supăra niciodată să primească haine. Fii sigur că şi atunci când are dressingul plin nu i-ar fi de ajuns încă câteva piese, mai ales când sunt primite de la o persoană dragă. Aşa că ai libertatea să alegi orice, bluze, rochii, jachete, eşarfe sau chiar şi pantofi şi genţi.

Pentru un Valentine's Day memorabil, poţi combina mai multe cadouri din ideile de mai sus. Şi nu uita să asortezi şi un buchet de flori alături de orice cadou i l-ai oferi.

Cadouri de Valentine's Day pentru el - citeste continuarea pe wall-street.ro

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite