Vinuri româneşti şi bucate italiene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Coperta cărţii „50 vinuri româneşti întâlnesc 50 preparate culinare italiene“
Coperta cărţii „50 vinuri româneşti întâlnesc 50 preparate culinare italiene“

Cât de strânsă este legătura dintre mâncare şi vin? Foarte strânsă şi oricât de dificile ar părea lucrurile ele sunt de fapt foarte simple. Şi aceste lucruri le demonstrează în cartea ei, „50 vinuri româneşti întâlnesc 50 preparate culinare italiene“, Marinela Vasilica Ardelean.

Volumul bilingv (scris în italiană şi română), apărut în condiţii grafice deosebite la Casa Editorială Terra Ferma din oraşul italian Treviso, aduce în prim-plan vinul din România şi mâncarea din Italia.

„O îngemănare de esenţe şi arome din cele două ţări care, împreună, oferă cititorului, fie el cunoscător sau profan, o imagine corectă a calităţii şi bogăţiei vinurilor româneşti“, scrie în deschiderea cărţii Excelenţa Sa Doamna Dana-Manuela Constantinescu, Ambasador al României în Italia.

continuarea pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite