Ruladă de carne de porc umplută
0Pentru că se apropie Paştele, îţi propunem o reţetă deosebită pe care o poţi servi alături de familia. Gustul cărnii se împleteşte perfect cu gustul legumelor şi aroma vinului alb. Garantăm că rezultatul va fi pe măsura aşteptărilor tale.
Ingrediente:
800 g carne de porc macră
sare
piper
Pentru umplutură:
1 pulpă de pui afumată şi tocată
1 ou
2 linguri smântână
2 linguri pesmet
sare
piper
1 mână de mazăre fiartă
pătrunjel tăiat mărunt
1 pahar vin alb
1 cană apă clocotită
Mod de preparare:
Speli carnea de porc şi, dacă e groasă, o tai având grijă să obţii o felie. Pui peste ea folie alimentară şi o baţi, apoi o dai cu sare şi piper.
Separat, amesteci pulpa de pui tocată cu mazarea, oul, smântâna, pesmetul, sarea, piperul şi pătrunjelul.