Ruladă de carne de porc umplută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că se apropie Paştele, îţi propunem o reţetă deosebită pe care o poţi servi alături de familia. Gustul cărnii se împleteşte perfect cu gustul legumelor şi aroma vinului alb. Garantăm că rezultatul va fi pe măsura aşteptărilor tale.

Ingrediente:

800 g carne de porc macră
sare
piper

Pentru umplutură:
1 pulpă de pui afumată şi tocată
1 ou
2 linguri smântână
2 linguri pesmet
sare
piper
1 mână de mazăre fiartă
pătrunjel tăiat mărunt
1 pahar vin alb
1 cană apă clocotită

Mod de preparare:

Speli carnea de porc şi, dacă e groasă, o tai având grijă să obţii o felie. Pui peste ea folie alimentară şi o baţi, apoi o dai cu sare şi piper.

Separat, amesteci pulpa de pui tocată cu mazarea, oul, smântâna, pesmetul, sarea, piperul şi pătrunjelul.

Reţeta completă pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite