Pandişpan de post

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că suntem în post vă recomandăm un desert de post pe care trebuie să-l încercaţi. Toată lumea va fi încântată. Aşteptăm să ne spuneţi cum v-a ieşit.

Ingrediente:

750 g de făină
400 g zahăr
500 ml apă minerală
150 ml ulei
4 linguri cacao
3 plicuri zahăr vanilat
1 plic praf de copt
un praf de sare

Mod de preparare:

Combini într-un vas încăpător apa minerală, sarea şi uleiul. Adaugi zahărul şi zahărul vanilat şi amesteci până se topesc. Cerni făina de două ori pentru a fi cât mai aerată şi pui praful de copt.Torni în ploaie amestecul peste prima compoziţie şi omogenizezi bine îngredientele.

Reţeta completă pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite