Reţete de Paşte. Cum se prepară pulpa de miel la cuptor?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Pulpa tradiţională de miel nu trebuie să lipsească de pe masa de sărbători. Este o reţetă uşoară, care se poate pregăti simplu şi rapid.

Ingrediente

  • 1 pulpă de miel sau de ied (2 – 2,5 kg)
  • 50 ml ulei de măsline
  • 100 g iaurt gras
  • 2 linguriţe sare grunjoasă
  • 1 linguriţă piper negru măcinat
  • 1 linguriţă boia dulce
  • 1 linguriţă oregano uscat
  • 3-4 rămurele rozmarin
  • zeama de la 1 lămâie
  • 1 căpăţână mare de usturoi
  • 200 ml vin alb sec

Citiţi întreaga reţetă pe Clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite