Pui în sos de tarhon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Această reţetă de pui în sos de tarhon este pregătit într-un sos delicat, gata în numai 30 de minute. Familia şi musafirii o vor aprecia! Tarhonul este un condiment pe care îl poţi folosi foarte bine la pui. Nu mulţi ştiu asta, dar am aflat chiar de la un chef bucătar care foloseşte această aromă pentru carnea de pui.

Pui în sos de tarhon – Ingrediente

500 g piept de pui tăiat fâşii, fără pieliţe
250 g ciuperci
3 linguri unt
1 căţel usturoi, pisat
1 lingură tarhon proaspăt sau 1 linguriţă tarhon uscat
2 căni supă de pui
½ cană smântână
1 linguriţă sare
¼ linguriţă piper

Pentru îngroşare
2 linguri făină
¼ cană apă

Află pe clickpoftabuna.ro cum se prepară acest pui în sos de tarhon!

Pui în sos cremos cu bacon şi ciuperci

Pui în sos de lămâie cu măsline

Pui şi ciuperci în sos de vin

Bucătărie

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite