Prăjitură cu bezea şi caise
0
Combinaţia dintre bezea şi fructe este delicioasă, mai ales dacă e vorba de caise. Iată cum poţi să prepari un desert savuros în doar 4 paşi simpli, aşa cum este această prăjitură cu bezea şi caise! Pentru a obţine bezeaua perfectă, ţine albuşurile la temperatura camerei şi toarnă zahărul în ploaie după ce s-au făcut spumă. Taie prăjitura cu bezea, a doua zi, cu un cuţit cu vârf ascuţit pe care-l treci sub jet de apă rece.
Prăjitură cu bezea şi caise – Ingrediente (1 tavă)
Pentru aluatul cu cacao
3 linguri cacao
5 ouă
100 g unt
1 cană zahăr pudră
1 cană făină
1 praf de copt
1 vârf de sare
Pentru aluatul simplu
4 gălbenuşuri
1 cană zahăr pudră
1 cană făină
100 ml ulei
Pentru umplutură
8 caise
1 borcan gem caise
Pentru bezea
4 albuşuri
160 g zahăr
1 vârf de sare
Află pe clickpoftabuna.ro cum se prepară prăjitura cu bezea şi caise!