Paste cu fructe de mare şi sos de roşii
0
Paste cu fructe de mare şi sos de roşii
Pastele, una din cele mai uşor de preparat reţete pot fi combinate cu numeroase ingrediente şi sosuri, una din cele mai bune combinaţii fiind cea cu fructe de mare.
Ingrediente:
- 1 ceasca sos de roşii
- 1 pachet de fructe de mare congelate
- 1 cutie sos de stridii
- paste, după gust
- 4 catei usturoi
- ¾ ceasca suc de struguri
- parmezan, pentru servire
paste cu midii
Mod de preparare:
Tocati usturoiul.
Fierbeti pastele al dente. Sotati usturoiul. Adăugaţi suc de struguri şi sosul de stridii si gatiti cateva minute.
Adăugaţi sos de roşii.
Încorporati fructele de mare îngheţate şi adăugaţi sare şi piper, dupa gust.
Adăugaţi pastele fierte şi se amestecă.
Serviti pastele calde, presarate cu parmezan.
sursă: restaurantedelux.ro