FOTO VIDEO Sandvişuri paraşutate, gata să fie mâncate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sandvişurile nu sunt un fel de mâncare special sau sofisticat, dar atunci când sunt  livrate cu paraşuta, oamenii par să le privească într-un alt mod.

Noua afacere cu „Sandişuri-paraşută” cum sunt numite în Melbourne, Australia, merge de minune şi aduce zâmbete pe chipurile clienţilor. 
 

Adam Grant, unul din cofondatori, este de părere că Melbourne este locul ideal pentru „Sandvişurile-paraşută”, datorită numeroaselor străduţe din oraş.
 

„Încercăm să nu livrăm din acelaşi loc. De obicei, livrăm de la balcoanele prietenilor. Cu clienţii noştri comunicăm prin intermediul social mediei – nu ar fi ok să ţipăm de la balcon”, a declarat Grant, care conduce această afacere alături de prietenii săi David McDonald şi Huw Parkinson.
 

sendvis

Celor trei fondatori le-a venit această idee în timpul cazării la o cabană fără electricitate. „Când am ajuns acolo, nu am avut ce face decât să vorbim pe întuneric. Am vorbit despre multe lucruri în seara aceea, inclusiv despre acest concept”, a spus Adam Grant.
 

Cel mai uimitor lucru este că cei trei fondatori nu au urmarit să scoată profit de pe urma ineditului concept.
 

sendvis

„Facem paraşutele din bandă adezivă, saci menajeri, fir de nailon şi puţin cablu. Durează ceva timp să le confecţionăm, dar ne distrăm confecţionându-le”, a mai adăugat Grant.
 

Conceptul „Sandivşurilor-paraşută” a devenit extrem de popular pe internet şi a atras atenţia reţelelor de socializare. În momentul de faţă, Grant, McDonald şi Parkinson doresc să organizeze astfel de evenimente în mai multe oraşe din lume.
 

„Ne va fi destul de greu să obţinem sponsorizări, pentru că există cauze mult mai nobile decât a noastră”, a precizat Grant. Totuşi, cei trei bărbaţi au şi alte slujbe pe lângă acest proiect, reuşind, în acest mod, să îl susţină până în momentul de faţă.

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite