Desert regal cu pandişpan şi zmeură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pieţele abundă acum de fructe aromate şi pline de vitamine. Nici nu ştii ce să alegi… Dacă-ţi face cu ochiul zmeura atunci prepară cu ele o prăjitură regală. Ţine cont! Foloseşte ouă proaspete dacă vrei să-ţi iasă pandişpanul mai pufos.

Ingrediente

175 g unt
250 g zahăr pudră
150 g făină
un praf de sare
1 pachet praf de copt
5 ouă
50 g cacao
350 g zmeură congelată sau proaspătă
frunze de mentă
zahăr pudră

Preparare

Pentru pandişpan, baţi cu mixerul la viteză mare untul şi zahărul pudră până când amestecul devine omogen şi pufos. Adaugi praful de sare şi ouăle unul câte unul la jumătate de minut, mixând continuu.

Pui făina amestecată în prealabil cu praful de copt şi cacaua şi mixezi 3 minute la viteză mică.

Află reţeta completă de pandişpan cu zmeură pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite