Cum să prepari „bombe sexy“, bomboanele afrodiziace care te ajută să atingi orgasmul

0
0

Pline de ingrediente care sunt cunoscute drept stimulente sexuale, cu siguranţă aceste bomboane de ciocolată neagră sunt menite să-ţi crească libidoul.

Este vorba despre bomboanele de ciocolată supranumite “bombele sexy”. Acestea sunt raw, vegane şi pline de proteine sănătoase. Pe deasupra, mai sunt şi delicioase şi surprinzător de simplu de făcut.

În fiecare bombă sexy vei primi:

  • Maca: această plantă asemănătoare cu ridichea, înrudită cu broccoli şi originară din America de Sud este transformată în pudră şi promite să-ţi crească libidoul şi să-ţi regleze nivelul de hormoni. Ea este cunoscută şi ca ginseng Peruvian şi este unul dintre cele mai puternice afrodiziace naturale.
  • Boabe de cacao: considerată chiar mai benefică decât ciocolata neagră, cacaoa stimulează neurotransmiţătorii care creează euforia.
  • Seminţe de susan: conţin foarte mult zinc. Zincul este asociat cu un nivel normal al testosteronului şi cu niveluri crescute de spermă.
  •  Ciocolată neagră: conţine feniletilamină, chimical ce-ţi poate mări doza sau starea de „îndrăgosteală”.

Cum să faci bombele sexy

Pentru a prepara această reţetă, vei avea nevoie de un blender de capacitate industrială (ca un Vitamix) sau un procesor de alimente cu un motor mai performant. Dacă ai un blender obişnuit, poţi înlocui migdalele cu unt de migdale.

Reţeta este pentru aproximativ 24 de bombe sexy.  

Ingrediente:

  •   1 cană migdale (sau de unt de migdale dacă foloseşti un blender obişnuit)
  •   1 cană seminţe de susan
  •   1/2 cană miere
  •   3 linguri ulei de nucă de cocos
  •   1/2 cană cacao pudră
  •   1/2 cană boabe de cacao
  •   1 cană ciocolată neagră, topită  
  •   1/2 lingură ulei de nucă de cocos

Mod de preparare:

  • Într-un blender sau un procesor de alimente, combină migdalele, seminţele de susan, mierea, uleiul de nucă de cocos, pudra şi boabele de cacao; trebuie să obţii o pastă groasă
  • Rulează pasta în bile de 2.5 cm
  • Amestecă ciocolata neagră şi uleiul de nucă de cocos până ce devine subţire
  • Îmbibă bilele de ciocolată în amestec şi aşează-le într-o tavă tapetată cu hârtie
  • Înfige bomboane decorative în formă de bastonaşe în “bombe”, pe post de fitiluri
  • Lasă-le la răcit într-un loc uscat înainte de a le servi
Bucătărie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri