Crap în sos picant de roşii şi ceapă. Află din secretele unei reţete lipoveneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Am gătit mult peşte în ultima vreme. Şi m-am văzut pusă în situaţia de a-mi pune mintea şi imaginaţia la încercare pentru a crea fel şi fel de preparate noi cu peşte. Ultima dată am încercat o reţetă de crap în sos picant de roşii şi ceapă, o mâncare care poate fi servită alături de o garnitură de orez sau de cartofi.

Crap în sos picant de roşii şi ceapă – Ingrediente

4 medalioane de crap
zeama de la o lămâie
½ linguriţă chimion măcinat
½ liguriţă chili
¼ linguriţă turmeric
½ linguriţă piper
1 ½ linguriţă sare
3 căţei usturoi, pisaţi
1 linguriţă ghimbir, dat pe răzătoarea mică
3 roşii, tocate
1 ceapă, tocată fin
1 lingură ulei
1 linguriţă bulion
1 cană apă
1 linguriţă oţet
1 linguriţă unt
7 crenguţe cimbru
1 ardei iute, fără seminţe
coriandru tocat şi lămâie

Află mai multe pe clickpoftabuna.ro!

Peşte în sos de roşii şi busuioc. Reţetă simplă şi pe gustul oricui

Chifteluţe de peşte cu sos de maioneză

Borş de peşte

Peşte cu fasole în sos de roşii şi unt

Cum să faci cea mai bună tocăniţă de peşte

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite