Combinaţie-surpriză: produsul inedit pe care McDonald’s îl testează în restaurante

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Produsul McChoco Potato va fi disponibil în Japonia începând cu data de 26 ianuarie. FOTO Daily Mail
Produsul McChoco Potato va fi disponibil în Japonia începând cu data de 26 ianuarie. FOTO Daily Mail

Lanţul de restaurante fast-food McDonald’s se pregăteşte să testeze pe piaţă un nou produs controversat, al cărui combinaţie de gusturi îi face pe mulţi să ridice din sprâncene.

Popularul lanţ de restaurante de tip fast-food McDonald’s va lansa săptămâna viitoare un nou fel de mâncare mai puţin obişnuit: „McChoco Potato”, cartofii prăjiţi acoperiţi cu sos de ciocolată. Produsul dulce-sărat va fi însă disponibil doar în Japonia, pe o perioadă limitată de timp. Clienţii japonezi vor putea să încerce combinaţia ideală de cartofi franţuzeşti şi ciocolată cu două tipuri de sosuri, cel cu aromă de cacao şi cel cu ciocolată albă cu lapte. 

În ciuda faptului că această reţetă este destul de controversată, restaurantele McDonald’s din Japonia sunt renumite pentru combinaţiile gastronomice neobişnuit şi îndrăzneţe. În trecut, aceştia au mai scos pe piaţă cartofii Shaka Shaka cu sos de brânză sau bacon, un burger cu creveţi şi o plăcintă umplută cu tocăniţă.

„Clienţilor le vor plăcea cu siguranţă cartofii McChoco, care sunt un desert grozav, potrivit pentru diferite ocazii. Combinaţia creează un gust sărat şi dulce, în acelaşi timp, foarte armonios. Este un produs pe care îl testăm”, a declarat un purtător de cuvânt al francizei.

De altfel, restaurantul McDonald’s este cunoscut pentru faptul că îşi adaptează meniul în funcţie de ţara în care funcţionează. Astfel, multe restaurante din Asia servesc supă, în Indonezia se serveşte orez, iar în România, sandvişuri cu carne de porc şi hrean sau cu mici. Produsul McChoco Potato va fi disponibil în Japonia începând cu data de 26 ianuarie.

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite