Cola cu usturoi, noua băutură care face senzaţie pe piaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul sortiment de cola conţine usturoi tocat fin FOTO: Odditycentral.com
Noul sortiment de cola conţine usturoi tocat fin FOTO: Odditycentral.com

Usturoiul este atât de gustos în preparate, încât un producător japonez de răcoritoare s-a gândit că aroma lui s-ar potrivi foarte bine cu o băutură de tip cola.

Jats Takkola este o băutură bizară de tip cola, cu aromă de usturoi, lansată luna trecută în Japonia. Ea a fost lansată în oraşul Aomori, căruia i se mai spune „Capitala usturoiului“ în Japonia, fiindcă aici sunt recoltate cantităţi uriaşe de usturoi în luna iulie, scrie Odditycentral.com.

Cola are o aromă fină de usturoi, dar cei care se consideră suficient de curajoşi pot agita sticla şi usturoiul tocat mărunt se va simţi mai puternic. Chiar numele băuturii, „Jats“, vine de la sunetul care exprimă suprinderea, mirarea în dialectul local Aomori. 

cola usturoi

FOTO: Odditycentral.com

O ladă cu 24 de sticle de cola cu usturoi este scoasă la vânzare pe site-ul companiei producătoare la preţul de 52,5 euro de dolari, iar sticlele sunt comercializate în magazinele din oraş la preţul de 2 euro.

Băutura de tip cola nu este singurul produs bizar pe bază de usturoi din oraşul Aomori. Câteva companii locale au scos pe piaţă în trecut o bere cu usturoi şi chiar o îngheţată cu acest ingredient.

BucătăriePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite